Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Τρίτης (30/6) η Χριστίνα Μπόμπαέχοντας κοντά της τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη αλλά και αγαπημένους της φίλους.
Η Χριστίνα Μπόμπα η οποία έκλεισε τα 32 της χρόνια, απόλαυσε την ημέρα αυτή με ένα πάρτι σε γνωστό bar restaurant της Αθήνας.
Στο λαμπερό πάρτι το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, η κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου, η κολλητές φίλες της Κλέλια Ανδριολάτου και Βάσια Κωστάρα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Τζων Καγιούλης και πολλοί ακόμη.
Συγκινημένη η Χριστίνα Μπόμπα έσβησε τα κεράκια της τεράστιας εντυπωσιακής της τούρτας, την οποία κρατούσε ο Σάκης Τανιμανίδης.
«Μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου! Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! #birthdaygirl #happybirthday», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
https://www.instagram.com/p/CCE1E_3FmSI/
Οι τρυφερές ευχές του Σάκη Τανιμανίδη
Η Χριστίνα Μπόμπα δέχτηκε τις ευχές των αγαπημένων της προσώπων και ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να της πουν “χρόνια πολλά” δημόσια ήταν φυσικά ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης.
Ο παρουσιαστής δημοσίευσε λοιπόν, μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φιλάει τρυφερά την γυναίκα της ζωής του στο μέτωπο και έγραψε: “Happy birthday στον έρωτα της ζωής μου! Το μόνο που θέλω είναι να περάσω τα επόμενα 100 γενέθλια δίπλα σου…”.
Δείτε παρακάτω την τρυφερή φωτογραφία που ανήρτησε ο Σάκης Τανιμανίδης για να ευχηθεί “χρόνια πολλά” στην Χριστίνα Μπόμπα:
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.