Το βίντεο της 9χρονης Kaitlyn Saunders να κάνει roller skate στην πλατεία απέναντι από τον Λευκό Οίκο, κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 5 εκατ. προβολές.
Η 9χρονη αποφάσισε ότι ήθελε να λάβει μέρος με τον δικό της τρόπο στις διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.
Στις αρχές Ιουνίου, ο δήμαρχος της Ουάσινγκτον ονόμασε την πλατεία σε «White House Black Lives Matter Plaza» ως δριμεία επίπληξη στον Ντόναλντ Τραμπ αφού είχε διατάξει τις αρχές να απομακρύνουν βίαια ειρηνικούς διαδηλωτές, ώστε να μπορούσε να διασχίσει το δρόμο για να τραβήξει μια φωτογραφία μπροστά από μια εκκλησία.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας