Ο Νίκος Βέργος είχε αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού στην Έρκουλες, κατά την περασμένη χειμερινή περίοδο. Με απολογισμό οκτώ συμμετοχών, με ένα γκολ και μία ασίστ, ο Έλληνας φορ θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αφού έληξε ο εξάμηνος δανεισμός του, δίχως να γίνει ανανέωση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «alicanteplaza», ο 24χρονος επιθετικός θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την λήξη του δανεισμού του, αφού στην συμφωνία δεν υπήρχε οψιόν αγοράς. Μάλιστα, ο σύλλογος της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας, έμεινε ικανοποιημένος, ωστόσο, ο Βέργος θα προσπαθήσει να πάρει μία θέση στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.
Αυτή, ήταν η τρίτη θητεία του νεαρού άσου στην Ισπανία, μετά την Έλτσε, όπου είχε 13 συμμετοχές με 2 γκολ και την Ρεαλ Μαδρίτης Καστίγια. Μάλιστα, στους «μερένχες», πραγματοποίησε την πιο γεμάτη σεζόν της καριέρας του, αφού έπαιξε σε 25 αγώνες και βρήκε πέντε φορές δίχτυα. Παράλληλα, εκτός από τον Παναθηναϊκό, έχει φορέσει και την φανέλα του Ολυμπιακού εντός των συνόρων.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.