Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Κλεφτές ματιές σε Μάικλ Έρικ

Παναθηναϊκός: Κλεφτές ματιές σε Μάικλ Έρικ

Ο σέντερ της Μπασκόνια είναι μία περίπτωση που εξετάζει ο Γιώργος Βόβορας για την front line των Πρασίνων και την ενίσχυσή της για την επόμενη σεζόν.

Η δουλειά στον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει, με τον Γιώργο Βόβορα και τους συνεργάτες του να εξετάζουν περιπτώσεις αθλητών που έχουν την ικανότητα να στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Με την απόκτηση των Φόστερ, Μποχωρίδη, Κασελάκη και την παραμονή του Μπέντιλ, οι Πράσινοι αναζητούν του παίκτες που θα γεμίσουν τις όποιες «τρύπες» υπάρχουν ενώ παράλληλα θέλουν με αυτές τις προσθήκες να ανεβούν επίπεδο.

Στην θέση του σέντερ λοιπόν έχουν ξεχωρίσει πολλοί αθλητές. Μετά τον Τζόρνταν Μόργκαν που δεν έγινε ουσιαστική πρόταση και πήγε στην Ούνιξ Καζάν και τον Λάντρι Ννόκο που κατέληξε στον Ερυθρό Αστέρα, το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις.

Και από ότι φαίνεται ρίχνει «κλεφτές ματιές» και σε έναν ακόμα ψηλό που ακόμα αγωνίζεται, αφού η ομάδα του διεκδικεί τρόπαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η περίπτωση του Μάικλ Έρικ της Μπασκόνια εξετάζεται σοβαρά για το Τριφύλλι. Ο 32χρονος Νιγηριανός σέντερ των Βάσκων, αυτήν την Τρίτη θα προσπαθήσει με την ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ισπανίας παίζοντας στον τελικό της Βαλένθια απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Μπορεί να υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια προερχόμενος από την Νταρουσάφακα, όμως με τις εμφανίσεις του και τη νέα εποχή του Ιβάνοβιτς δεν είναι από τις πρώτες επιλογές της ομάδας του.

Στον Παναθηναϊκό αρέσει ο Έρικ, αλλά εννοείται πως είναι μία δύσκολη περίπτωση από μόνη της. Φέτος στην Ευρωλίγκα ήταν μέρος του ροτέισον των Βάσκων. Αγωνίστηκε 28 παιχνίδια (22 πενταδάτος), ενώ είχε 5,7 πόντους κατά μέσο όρο, με 2,7 ριμπάουντ ανά ματς, με αχίλλειο πτέρνα τους τις βολές, που τελείωσε τη σεζόν με 21/46, δηλαδή με 45,7%.

Διαθέτει εμπειρία Ευρωλίγκας, είναι ένας παίκτης που αρέσει και με το παραπάνω στον Παναθηναϊκό και γνωρίζει την Ελλάδα έχοντας περάσει στο παρελθόν, έστω και σύντομα, από τον Πανελευσινιακό και την ΑΕΚ.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024