Ποδαρικό στον «Μini Καύσωνα» έκανε ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος καλεσμένος της Αθηναϊδας Νέγκα και του Μένιου Σακελλαρόπουλου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ηθοποιών λόγω του κορωνοϊού αλλά έδωσε έναν τόνο αισιοδοξίας για το μέλλον και ιδιαίτερα από τη στιγμή που από μεθαύριο ανοίγουν και πάλι θέατρα και μουσικές σκηνές.

Με απόλυτη ειλικρίνεια επανέλαβε σχετικά με τις κοινωνικές αποστάσεις, ότι δεν θέλει να τον πλησιάζει ο κόσμος. «Θέλω να με πλησιάζουν μόνο όσοι επιλέγω εγώ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν συμπαθώ ή ότι δεν εκτιμώ τους άλλους» είπε.

Επίσης δεν του αρέσει να τον βγάζουν φωτογραφίες, κάτι που δεν έχει αλλάξει με την πάροδο των χρόνων. Οι απαραίτητες φωτογραφίσεις για επαγγελματικό σκοπό γίνονται «με πολύ βαριά καρδιά». «Μισώ τις φωτογραφίσεις και τα ντυσίματα» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την σκηνική του παρουσία, τόνισε πως «ο εαυτός μου είναι καλύτερος από τους ρόλους που κάνω», εξηγώντας πως σημασία έχει να βγαίνεις στην σκηνή με αυτοπεποίθηση. Για να προσθέσει πως τον ενοχλεί η έλλειψη αυτοπεποίθησης και ειδικότερα στους πολιτικούς.

Ο Γ. Μπέζος έκανε αναδρομή στις κορυφαίες παραγωγές σίριαλ στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει και τόνισε ότι τώρα η τηλεόραση λόγω μειωμένου προυπολογισμού πρέπει να ακολουθήσει άλλα «κόνσεπτ».

Μίλησε επίσης για την Ναταλία Τσαλίκη με την οποία είναι μαζί 36 χρόνια και αποκάλυψε πόσο τον άλλαξε αυτή η σχέση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο