Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χαρδαλιάς από τη Σκιάθο: Το αεροδρόμιο είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του

Χαρδαλιάς από τη Σκιάθο: Το αεροδρόμιο είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ότι «θα εγκατασταθούν μόνιμα κλιμάκια υγειονομικών στελεχών των ενόπλων δυνάμεων στα νησιά τους επόμενους τρεις μήνες, που θα έχουν την απόλυτη ευθύνη για τους ελέγχους που θα γίνονται και κάθε μέρα στις πραγματοποιούμενες πτήσεις θα γίνονται 60 στοχευμένοι έλεγχοι, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια μιας πλατφόρμας»

Το αεροδρόμιο της Σκιάθου είναι έτοιμο να υποδεχθεί από την Τετάρτη τουρίστες από το εξωτερικό, με αδιαπραγμάτευτους όρους προστασίας της δημόσιας υγείας. Κάθε εισερχόμενος επισκέπτης στην Ελλάδα μέσω του «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» θα υπόκειται σε συγκεκριμένες διαδικασίες, στη συμπλήρωση ενός εντύπου και ανάλογα με τις πληροφορίες που έχει δώσει, θα αξιολογείται από ομάδα επιστημόνων» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη-αυτοψία στο διεθνές αεροδρόμιο του νησιού, συνεχίζοντας τις επισκέψεις του στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας που ανοίγουν από 1η Ιουλίου στις πτήσεις εξωτερικού.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα,τον διοικητή του αεροδρομίου Στέφανο Λαμπρόπουλο,τον πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέκο Ευσταθίου και άλλους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων και συζήτησε για τον δυνατό καλύτερο συντονισμό της εφαρμογής των μέτρων και πρωτοκόλλων ασφαλούς λειτουργίας και του αεροδρομίου της Σκιάθου..

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε επίσης ότι «θα εγκατασταθούν μόνιμα κλιμάκια υγειονομικών στελεχών των ενόπλων δυνάμεων στα νησιά τους επόμενους τρεις μήνες, που θα έχουν την απόλυτη ευθύνη για τους ελέγχους που θα γίνονται και κάθε μέρα στις πραγματοποιούμενες πτήσεις θα γίνονται 60 στοχευμένοι έλεγχοι, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια μιας πλατφόρμας».

«Με τα στοιχεία αυτά σε όλη τη χώρα θα δίδεται προτεραιότητα στα επιστημονικά και επιδημιολογικά κριτήρια που αφορούν στον τόπο προέλευσης, στο προφίλ του ταξιδιώτη, στα ηλικιακά του δεδομένα και μια σειρά άλλων κριτηρίων για το ποιος πρέπει να κάνει το τεστ ποιος μπορεί να θεωρείται ως μεγαλύτερου ρίσκου ταξιδιώτης» πρόσθεσε..

Επίσης, ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε στις Κουκουναριές της Σκιάθου κλιμάκιο προστασίας και πυρόσβεσης της Υπηρεσίας που λειτουργεί στο νησί για πρώτη φορά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024