Κοροναϊός: Ακόμη 36 θάνατοι στη Βρετανία το τελευταίο 24ωρο
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θανάτων από το νέο κοροναϊό στη Βρετανία αυξήθηκε στις 43.550, καθώς καταγράφηκαν 36 νέοι θάνατοι από τη χθεσινή ημέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της κυβέρνησης
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θανάτων από το νέο κοροναϊό στη Βρετανία αυξήθηκε στις 43.550, καθώς καταγράφηκαν 36 νέοι θάνατοι από τη χθεσινή ημέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της κυβέρνησης.
Εν τω μεταξύ, η υπουργός Εσωτερικών της χώρας Πρίτι Πατέλ δήλωσε ότι η κυβέρνηση θέλει τη Βρετανία να κινείται και πάλι, ξεπερνώντας μία κορύφωση της πανδημίας του κοροναϊού και προτείνοντας «οδικό χάρτη υποδομών», ο οποίος θα ανακοινωθεί σύντομα.
Μιλώντας στο Sky News, η Πατέλ δήλωσε ότι οι Βρετανοί θα πρέπει να παραμείνουν πιστοί στις οδηγίες της κυβέρνησης και να σταματήσουν την εξάπλωση του κοροναϊού.
Προειδοποίησε, δε, αυτούς που επιτέθηκαν στην αστυνομία ότι θα αισθανθούν την πλήρη ισχύ επιβολής του νόμου.
- Φολέγανδρος: Καταδικάστηκε εκ νέου για ανθρωποκτονία ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς
- Πόσο σταρ είσαι Νικόλ Κίντμαν; Στο χέρι της είναι αν θα κόψει τον πρώην της Κιθ Έρμπαν από το Met Gala 2026
- Tραγέλαφος η εξεταστική: “Ψεύτικες” οι συνομιλίες στις επισυνδέσεις λέει ο «Φραπές» – Τι είπε για κερδισμένο τζόκερ και Αυγενάκη
- «Στο Παρά Πέντε – 20 Χρόνια Μετά»: Το επετειακό επεισόδιο έρχεται στο MEGA
- Eurocup Women: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός ρίχνονται στη «μάχη» των «32»
- Θρήνος για τον 38χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης



