Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ψευτογιατρός: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του - «Βροχή» οι καταγγελίες

Ψευτογιατρός: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του – «Βροχή» οι καταγγελίες

Την παρουσία του «μαϊμού» γιατρού σε χειρουργείο καταγγέλλει ασθενής, ο οποίος στην απόγνωσή του έπεσε στην παγίδα του ψευτογιατρού, με την υπόσχεση ότι μπορεί να τον κάνει να ξαναπερπατήσει. Οι αποκαλύψεις πληθαίνουν, ξεσκεπάζοντας το μέγεθος της κομπίνας που είχε στήσει ο απατεώνας με τα 1.000 πρόσωπα

Αίσθηση συνεχίζουν να προκαλούν οι αποκαλύψεις για την δράση του ψευτογιατρού που εξαπατούσε δεκάδες ανθρώπους σε όλη τη χώρα με πρόσχημα ότι θα τους θεραπεύσει.

«Θα σε κάνω να παίζεις μπάλα»

Σύμφωνα με καταθέσεις, ένα από τα θύματά του υποστήριξε ότι του έδωσε 98.000 ευρώ για να «εξαφανίσει» το 82% της αναπηρίας του. Μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του ανέφερε:

«Με έπεισε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και το χέρι τού φίλησα, όταν μου είπε ότι είναι ορθοπεδικός με σπουδές σε Ελβετία και Αμερική και μπορεί να με κάνει απολύτως καλά. Μην ανησυχείς θα σε κάνω να παίζεις μπάλα, μου έλεγε».

Η παρουσία πρώην βουλευτή στο χειρουργείο

Στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι στο χειρουργείο βρισκόταν πρώην πολιτικός, ο νευροχειρουργός που του είχε συστήσει ο Κοντός, ένας ακόμη χειρουργός και ο ίδιος ο Κοντός. Ο πρώην βουλευτής, μιλώντας στο ΜEGA, διευκρίνισε πως ήταν επικουρικός ο ρόλος του, ενώ δεν θυμάται να είχε δει στον χώρο τον ψευτογιατρό.

«Τον ασθενή τον έφεραν οι νευροχειρουργοί της κλινικής με στόχο να ανοίξω τον θώρακα για να διορθώσουν έναν κατεστραμμένο θωρακικό σπόνδυλο. Δεν τον ξαναείδα και δεν είχα την παρακολούθηση του. Η δουλειά μου ήταν υποβοηθητική. Δεν θυμάμαι στον χώρο του χειρουργείο να είχα δει τον άνθρωπο αυτόν».

Επίσης, κομιστής και οπισθογράφος μιας από τις οκτώ επιταγές που είχε δώσει ο πατέρας της 14χρονης που έχασε τη ζωή της, ήταν ελεύθερος επαγγελματίας, ο οποίος φέρεται να είναι κουνιάδος αρχηγού πολιτικού κόμματος. Ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, ότι η επιταγή περιήλθε στην κατοχή του μέσω της Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους, προερχόμενη από δωρεά στη Μονή.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από ανθρώπους τα ονόματα των οποίων συμπεριλαμβάνονται, είτε στα επιβεβαιωμένα περιστατικά εξαπάτησης, είτε στις νέες καταγγελίες που έγιναν τόσο στην Αττική, όσο και στην επαρχία, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ψευτογιατρού.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024