Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σπίτι με το MEGA»: Οι μουσικές βραδιές που έγιναν θεσμός

«Σπίτι με το MEGA»: Οι μουσικές βραδιές που έγιναν θεσμός

Το κοινό όλων των ηλικιών συνδέθηκε με τον αγαπημένο ερμηνευτή και για 2,5 ώρες έζησε μοναδικές στιγμές

«Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες που περνούν δοκιμασία. Στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς στην Ελλάδα που δοκιμάζεται».

Με αυτά τα λόγια του Αντώνη Ρέμου ξεκίνησε η πρώτη εκπομπή «Μένουμε σπίτι με το MEGA» την περίοδο της καραντίνας.

Το κοινό όλων των ηλικιών συνδέθηκε με τον αγαπημένο ερμηνευτή και για 2,5 ώρες έζησε μοναδικές στιγμές.

Όλες οι επιτυχίες του Ρέμου, αλλά και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από το ελληνικό –και όχι- πεντάγραμμο μας ταξίδεψαν μια νύχτα που τα πραγματικά ταξίδια ήταν απαγορευμένα.

Οι μουσικές και η μοναδική φωνή του Ρέμου έσπασαν την καραντίνα όλων, διέλυσαν για λίγη ώρα την απομόνωση και μετέτρεψαν την τηλεόραση του Mega σε ένα απέραντο πάρτι όπου όλοι τραγούδησαν και χάρηκαν.

Άννα Βίσση

Τη σκυτάλη από τον Αντώνη Ρέμο πήρε η Άννα Βίσση, η οποία με την μοναδική φωνή και το πλούσιο ρεπερτόριό της έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η «απόλυτη» με όμορφα τραγούδια και μελωδίες, αλλά και με τους εκλεκτούς καλεσμένους της, γέμισε με μουσική τα σπίτια και τις καρδιές μας μέσα από το MEGA.

Μετά την τεράστια επιτυχία του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος, μέσω του MEGA, μας θύμισε ότι μπορεί να μένουμε σπίτι, ωστόσο δεν είμαστε μόνοι μας και μπορούμε ακόμα και από τον καναπέ μας να «ταξιδέψουμε» μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου, η απόλυτη ελληνίδα σταρ μας χάρισε μια μοναδική βραδιά διασκέδασης και αξέχαστων συναισθημάτων.

Διαχρονικά τραγούδια, διαφορετικά στυλ, μελωδίες και βέβαια οι μεγάλες επιτυχίες της Άννας Βίσση, «έντυσαν» αυτή την ιδιότυπη συναυλία, που απόλαυσαν χιλιάδες τηλεθεατές μέσω του MEGA, που στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε καταφέρνει, μέσα από το πρόγραμμά του, να προσφέρει «ανάσες» ξεγνοιασιάς και αισιοδοξίας στους τηλεθεατές του.

Μέλιsses

«Απόψε θα περάσουμε μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, ξεγνοιασιά, χιούμορ και κυρίως θα υποδεχτούμε σημαντικούς και σπουδαίους καλλιτέχνες για να κάνουν αυτή την βραδιά ξεχωριστή και αξέχαστη», είπε ο Χρήστος Μάστορας, τραγουδιστής, frontman στις Μέλιsses ξεκινώντας την εντυπωσιακή τους συναυλία στο MEGA.

Μάλιστα υπήρξε και μια χιουμοριστική «μονομαχία» ανάμεσα στα μέλη του συγκροτήματος για το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής της βραδιάς, με την τελική απόφαση να «βαραίνει» τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος ξεκίνησε ερμηνεύοντας τη μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος «Ένα».

Νατάσα Θεοδωρίδου

Συγκίνηση, γέλιο, εξομολογήσεις και πολλά υπέροχα τραγούδια είχε η συναυλία της Νατάσα Θεοδωρίδου το βράδυ της Παρασκευής στο MEGA.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες χαρίζοντας στο κοινό τρεις ώρες γεμάτες υπέροχε μελωδίες.

Μαζί της σε αυτή την ιδιαίτερη συναυλία ήταν η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία έκανε την Νατάσα Θεοδωρίδου να δακρύσει αλλά και χορέψει και ζεϊμπέκικο.

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ένα ακόμα άξιος εκπρόσωπος του καλού λαϊκού τραγουδιού, ακολούθησε και έκλεψε τις εντυπώσεις στις μουσικές βραδιές του MEGA.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ένα απ´ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πήρε σκυτάλη στις μουσικές βραδιές του MEGA και συνδυάζοντας το μοντέρνο με το αυθεντικό λαϊκό ρεπερτόριο, ξεσήκωσε το κοινό με τα τραγούδια του.

Ο ερμηνευτής της νέας γενιάς που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με την υπέροχη φωνή του αλλά και την ευγένεια που τον χαρακτηρίζει έδωσε, όπως πάντα, τον καλύτερο του εαυτό.

Από το πρόγραμμα δεν έλειπαν φυσικά οι μεγάλες του επιτυχίες «Ξημερώματα», «Ψέματα», «Πόσο», «Παιδί γενναίο», «Μάλλον κάτι ξέρω» και το ξεχωριστό «Αποχωρώ» που ερμήνευσε με μεγάλη δεξιότητα.

«Πάμε να περάσουμε όμορφο βράδυ απόψε! Πάμε μαέστρο! Μου λείψατε!» είπε, όταν λίγο μετά τις 23:00 της Παρασκευής, έδωσε το έναυσμα για μια μοναδική βραδιά!

Τόνι Σφήνος

Το πιο διασκεδαστικό πάρτι οργάνωσε για το MEGA o Τόνις Σφήνος με εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο χαρισματικός showman κατάφερε μέσα σε τρεις ώρες να τραγουδήσει – μαζί με τους καλεσμένους του- δεκάδες μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού αλλά και ξένου ρεπερτορίου.

Με έμφαση στις δεκαετίες του ’70, του ’80 και του ’90 ο Σφήνος κατάφερε να κρατήσει ένα πρόγραμμα με πολύ διαφορετικά στοιχεία αλλά ξεσηκωτικό σε κάθε λεπτό του.

Μουσικές εκπλήξεις, ντουέτα ιδιαίτερα και κυρίως επιτυχίες που μας έφεραν στο μυαλό γλυκές αναμνήσεις και αξέχαστα πάρτι.

Πυξ Λαξ

Για τις «παλιές αγάπες» τραγουδήσαμε όλοι μαζί, με παρέα τους Πυξ Λαξ, στις μουσικές βραδιές του MEGA.

Οι παντοτινοί μας φίλοι, μας χάρισαν μια σπουδαία μουσική βραδιά, γεμάτη συναίσθημα.

Η μουσική είναι γιατρειά και οι Πυξ Λαξ, μαζί με εξαίρετους και αγαπημένους καλλιτέχνες, φρόντισαν να γαληνέψουν την ψυχή μας.

Δήμητρα Γαλάνη

Η Δήμητρα Γαλάνη ήρθε στο σπίτι του MEGA με την υπέροχη και μοναδική φωνή της.

Μας τραγούδησε για όλα όσα έχουν αξία και, έτσι απλά, μπήκε στο σπίτι μας και το ομόρφυνε.

«Όχι επειδή πρέπει να μείνουμε σπίτι, αλλά επειδή το MEGA μας δίνει τη χαρά και την ευτυχία του να μπορούμε να μείνουμε και να ακούσουμε ωραία μουσική» είπε η ερμηνεύτρια λίγο πριν ανέβει στην ιδιότυπη σκηνή και δώσει -όπως πάντα- τον καλύτερό της εαυτό.

Γιώργος Νταλάρας

Ο Γιώργος Νταλάρας βρέθηκε στο σπίτι μας μέσω της μουσικής σκηνής του MEGA, σε μια στιγμή που πάνω από όλα θέλαμε αγάπη.

Με μουσικά «διαμάντια», με ξεχωριστούς καλεσμένους, το σπίτι του MEGA μεγάλωσε και άνοιξε για όλους.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024