Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απαγωγή 10χρονης: Σάλος με τον δικηγόρο της 33χρονης - Πήρε δώρο στην ανήλικη

Απαγωγή 10χρονης: Σάλος με τον δικηγόρο της 33χρονης – Πήρε δώρο στην ανήλικη

Την αντίδραση του αδερφού της 10χρονης προκάλεσε ανάρτηση του δικηγόρου της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της. Παράλληλα, σοκ προκαλούν οι δηλώσεις του πρώην συζύγου της κατηγορούμενης.

Σάλο έχει προκαλέσει η κίνηση του δικηγόρου της 33χρονης γυναίκας που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πήρε για δώρο μία σχολική τσάντα στη μικρή.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Νουλέζας έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook, ότι αγόρασε μία σχολική τσάντα και δύο παιδικά βιβλία, δηλώνοντας ευσυγκίνητος.

«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μαρκέλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία,δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η δημοσίευση αυτή προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων.

Μάλιστα και ο αδερφός της ανήλικης παρενέβη στην ανάρτηση γράφοντας τα εξής: «»Κύριε» Νουλεζα δεν χρειαζόμαστε την τσάντα σας ούτε το δήθεν ενδιαφέρον που θέλετε να δείξετε στο Facebook δικηγόρος πράμα! Μπορείτε να την δώσετε στις ανιψιές σας η στην κόρη του δράστη! Εκεί θα πιάσει τόπο Γιατί εμείς δεν θελουμε καμία επαφή ούτε με εσάς ούτε με κανέναν άλλον από τον κύκλο π έχετε διαμορφώσει!

Σταματήστε τα προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο! Έχετε και εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια όποτε ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ και δείξτε σεβασμό!».

Θεία 10χρονης: Θέλω να βρεθεί και ο «καρχαρίας»

Η θεία της 10χρονης μίλησε στον ΣΚΑΪ για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και ακόμα περνάει η οικογένεια της μικρούλας.

“Η μητέρα της 10χρονης είναι ράκος” είπε μεταξύ άλλων. “Αυτό που δε μπορώ να πιστέψω με τίποτα είναι ότι ένα παιδί σηκώθηκε ένα πρωί να πάει στο σχολείο και αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί σε μια δομή…”

Η θεία της 10χρονης σχολίασε τα όσα είπε η 33χρονη, ότι ήθελε να φροντίσει την μικρή και για το λόγο αυτό την πήρε και την κράτησε μαζί της για 44 ώρες.

“Μία γυναίκα που θέλει να φροντίσει πραγματικά ένα παιδί, δε μπαίνει στη διαδικασία να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο. Όλα αυτά που έκανε η συγκεκριμένη γυναίκα στη μικρή, δε θεωρώ ότι ήταν ούτε φροντίδα, ούτε αγάπη… Είμαι έξω φρενών με την ομολογία της”.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η 33χρονη τα έκανε όλα μόνη της, η θεία του κοριτσιού απάντησε με νόημα:

“Σέβομαι το έργο που κάνουν οι αρχές… Πιστεύω ότι αυτή είναι η μαρίδα. Εγώ θέλω να βρεθεί και ο καρχαρίας. Πιστεύω ότι είναι το πιο μικρό ψάρι σε όλη αυτή την υπόθεση”.

Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην σύζυγος της 33χρονης γυναίκας που κατηγορείται ότι άρπαξε τη 10χρονη μαθήτρια έξω από το σχολείο της, έδωσε εντολή στο δικηγόρο του να καταθέσει μήνυση με σκοπό να προστατέψει την ανήλικη κόρη του της οποίας έχει αναλάβει την επιμέλεια.

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, η πρώην σύζυγός του με την οποία έχει χωρίσει από τον περασμένο Νοέμβριο προσπαθεί να εμπλέξει τον ίδιο και το παιδί του για να καλύψει άλλα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την υπόθεση.

«Έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για όσα είπε η κατηγορούμενη. Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την ανήλικη κόρη μου», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA.

«Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης, με την οποία είναι χωρισμένος από τον Νοέμβριο.

Όπως λέει, ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει από την πόλη που ζει με το παιδί του και να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη. «Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της».

Ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης στην αρχή ήθελε να πιστέψει ότι απλά έχασε το μυαλό της. Μετά τους ισχυρισμούς της ωστόσο δηλώνει σίγουρος ότι στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη κρύβεται κάτι πιο μεγάλο. «Πιστεύω ότι πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο και είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα αυτό που έχει κάνει».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024