Ο Ερντογάν μάς μιλούσε λες και ήταν ο Μουσολίνι, αποκαλύπτει ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, πολυσυζητημένος κύριος Μπόλτον. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη έχουν ήδη μια πάρα πολύ κακή εικόνα για τον Σουλτάνο, ο οποίος κατοικεί σε μυθικά, ολόχρυσα παλάτια. Ηγέτης τύπου Μουσολίνι ο Ερντογάν, ψυχοπαθής Ναζί, σύμφωνα με τη Μαντόνα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Σίγουρα οι Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον πλανήτη. Η superstar της διεθνούς μουσικής σκηνής και ο πρώην, πολυαγαπημένος κάποτε σύμβουλος του προέδρου βρήκαν τη στιγμή που «βολεύει» τους ίδιους για να προχωρήσουν σε τέτοιου είδους εντυπωσιακές επιθέσεις.

Ο Μπόλτον θέλει να κάνει πωλήσεις το βιβλίο του που αφορά τις… μεγαλειώδεις στιγμές τις οποίες έζησε στον Λευκό Οίκο και η Μαντόνα να «βελτιώσει» την εικόνα της απέναντι στο κοινό. Η κυρία Τσικόνε είναι σίγουρο ότι δεν περνάει τις καλύτερες στιγμές της, όσον αφορά τα επαγγελματικά της. Η δημοτικότητά της βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Αρκετοί μάλιστα τη χαρακτηρίζουν πλέον ως γραφική.

Το θέμα είναι ότι υπάρχει μια… τάση επιστροφής στο παρελθόν. Κουβέντες για Μουσολίνι, Ναζί, η Μαντόνα από τα eighties και ένα «κλίμα» στην Ελλάδα με «καυτές ηχογραφήσεις» (και τρελές αλληλοκατηγορίες) όπως το 1989. Η πολιτική τελικά είναι όπως η μόδα. Γυρίζει στο παρελθόν. Εμπνέεται από περασμένες δεκαετίες και «στριφογυρίζει» γύρω από καταστάσεις που έχουν τη σφραγίδα του vintage.

Ηχογραφήσεις, ο Πόρος, η κατοικία Λαμπράκη…

Οι επιρροές από τη δεκαετία του ογδόντα είναι κάτι περισσότερο από εμφανείς. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι, καθώς οι αποκαλύψεις γύρω από «περίεργες» συνομιλίες, οι ηχογραφήσεις και οι καβγάδες πρωτοκλασάτων στελεχών κομμάτων στα τηλεοπτικά παράθυρα βρίσκονται στο καθημερινό μενού. Τι το καλύτερο λοιπόν να ξεφύγεις μακριά από όλα αυτά, κοιτάζοντας εικόνες με καταγάλανες θάλασσες, δαντελωτές ακρογιαλιές αλλά και ένα εκπληκτικό Λεμονοδάσος. Μιλάμε για το μαγευτικό Λεμονοδάσος του κοντινού Πόρου.

Το νησί του Αργοσαρωνικού διαθέτει αυτή την εξαιρετικής ομορφιάς περιοχή, όπως επίσης πολλά αριστοκρατικά σπίτια, με vintage στοιχεία. Ενα από τα ωραιότερα είναι αυτό που απολάμβανε τα καλοκαίρια του ο Χρήστος Λαμπράκης. Βόλτες στα γραφικά ταβερνάκια και βέβαια για εκείνους που αγαπούν την τέχνη, υπάρχει πάντα η γκαλερί Citronne που ξεκινάει το ερχόμενο weekend μια ενδιαφέρουσα σεζόν…