Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Τρεις τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι σε παραλία στο Μπόρνμουθ

Βρετανία: Τρεις τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι σε παραλία στο Μπόρνμουθ

Ο ένας έφερε τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη, ο δεύτερος είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο και ο τρίτος είχε μαχαιρωθεί στο στήθος και στο χέρι του. Η ζωές τους δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Τρεις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν στην παραλία Μπόρνμουθ, στην Αγγλία, όπου βρέθηκαν χιλιάδες πολίτες, με τον υδράργυρο να φτάνει στα ύψη.

Οι άντρες, όλοι τους γύρω στα 20 και από το Λονδίνο, τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός καυγά την Πέμπτη το βράδυ.

Οι τραυματίες παρελήφθησαν από ασθενοφόρα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο ένας έφερε τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη, ο δεύτερος είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο και ο τρίτος είχε μαχαιρωθεί στο στήθος και στο χέρι του. Η ζωές τους δεν διατρέχουν κίνδυνο.

O αστυνομικός Gavin House που ηγείται της έρευνας δήλωση:

«Διεξάγουμε μια πλήρη και διεξοδική έρευνα για να προσδιορίσουμε ποιος ήταν υπεύθυνος για αυτό το συμβάν.

Οι πολίτες αναμένεται να δουν μια αυξημένη παρουσία της αστυνομίας κοντά στην προβλήτα σήμερα καθώς οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνές τους στην περιοχή.

»Κατανοώ ότι υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων στην παραλία τη στιγμή του συμβάντος και θα παρακαλούσα όποιον μπορεί να έχει σημαντικές πληροφορίες να βοηθήσει την έρευνά μου για να επικοινωνήσει μαζί μου.

Είμαι πρόθυμος να ακούσω από οποιονδήποτε μπορεί να έχει βιντεοσκοπημένα βίντεο του συμβάντος και παρακαλώ να μην δημοσιεύσετε ή να το μοιραστείτε στο Διαδίκτυο με σεβασμό για τους τραυματίες».

Με πατείς, σε πατώ

Μισό εκατομμύριο πολίτες παρά την απειλή του κοροναϊού, αγνόησαν τις εκκλήσεις για τήρηση των μέτρων προστασίας και συνέρρευσαν στο παραθαλάσσιο θέρετρο Μπόρνμουθ κατά την πιο ζεστή ημέρα του χρόνου, με αποτέλεσμα οι τοπικές αρχές να κηρύξουν την περιοχή σε κατάσταση συναγερμού.

Η προσέλευση χιλιάδων πολιτών προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή, ενώ σημειώθηκαν πολλά περιστατικά παράνομης στάθμευσης, αντικοινωνικής συμπεριφοράς –περιλαμβανομένων καβγάδων λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ– και σωροί από σκουπίδια βρίσκονταν στο τέλος της ημέρας στις παραλίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι αυτοκινητιστές χρειάστηκε να περιμένουν στην ουρά έως και δύο ώρες για να παρκάρουν στους χώρους στάθμευσης του Μπόρνμουθ. Η δημοτική αρχή καταγγέλλει εκατοντάδες περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης με τον αριθμό ρεκόρ των 558 προστίμων να έχουν επιβληθεί το διήμερο, ενώ οι λουόμενοι άφησαν πίσω τους απορρίμματα που υπολογίζονται σε 40 τόνους, σύμφωνα με τον Guardian.

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024