Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Ένταση έξω από τη Νάπολη λόγω κρουσμάτων - Πυρπόλησαν φορτηγό

Κοροναϊός : Ένταση έξω από τη Νάπολη λόγω κρουσμάτων – Πυρπόλησαν φορτηγό

Πάνω από 100 ιταλοί κάτοικοι της περιοχής διαδήλωσαν χθες, Πέμπτη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ότι μέρος των αλλοδαπών, που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Νέα ένταση σημειώθηκε στο Μοντραγκόνε, έξω από την Νάπολη, όπου σαράντα εννέα βούλγαροι εργάτες προέκυψαν θετικοί στο τεστ του κοροναϊού.

Πάνω από 100 ιταλοί κάτοικοι της περιοχής διαδήλωσαν χθες, Πέμπτη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ότι μέρος των αλλοδαπών, που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Ένας βούλγαρος εποχικός εργάτης, παράλληλα, πέταξε καρέκλα από μπαλκόνι της πολυκατοικίας στην οποία βρίσκεται σε απομόνωση, προς την κατεύθυνση του συγκεντρωμένου πλήθους.

Επίσης κατά την διάρκεια της περασμένης νύχτας πυρπολήθηκε μικρό φορτηγό το οποίο ήταν παρκαρισμένο κάτω από τις πολυκατοικίες στις οποίες διαμένουν οι ξένοι εργαζόμενοι.

Σήμερα ο περιφερειάρχης της Καμπανίας Βιντσέντσο Ντε Λούκα έκανε γνωστό ότι από σήμερα η περιοχή, που έχει τεθεί σε απομόνωση, θα ελέγχεται από την αστυνομία, τον στρατό και τους καραμπινιέρους.

Στο μεταξύ, το τελευταίο εικοσιτετράωρο πραγματοποιήθηκαν πάνω από επτακόσια νέα τεστ για την ανίχνευση του ιού, με στόχο να προληφθεί τυχόν εξάπλωση των μολύνσεων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024