Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό - Οι συνταγές με μαντζούνια σε καρκινοπαθείς

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό – Οι συνταγές με μαντζούνια σε καρκινοπαθείς

Θεραπείες δια πάσαν νόσον ισχυριζόταν ότι είχε ο doctor Νίκος Κόντος. Στο ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA ο Νίκος Κοντοστάθης δίνει ιατρικές συμβουλές για θεραπεία πολύποδα

Θεραπείες δια πάσαν νόσον ισχυριζόταν ότι είχε ο doctor Νίκος Κόντος. Στο ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA ο Νίκος Κοντοστάθης δίνει ιατρικές συμβουλές για θεραπεία πολύποδα.

«Ένας πολύποδας από τη στιγμή που μικραίνει σημαίνει δύο πράγματα. Ένα ότι ο οργανισμός βρήκε προς στιγμήν μια ισορροπία και αντέδρασε κατευθείαν, και δεύτερον ότι κάτι σου λείπει από τον οργανισμό και για κάποιους λόγους το βρήκες, το ‘φαγες και του το έδωσες του οργανισμού και άρχισε να θεραπεύεται», αναφέρει ο ψευτογιατρός με τα χίλια πρόσωπα σε μια ακόμη επιστημονική κατά τα άλλα ανάλυση των μεθόδων του.

Η συνταγή γνωστή. Δίαιτα, ροφήματα και ειδικά σκευάσματα.

«Πλέον σε αυτές τις διαστάσεις, δεν συζητάμε για κάποια επέμβαση. Δε χρειάζεται, εντάξει; Θέλει όμως παρακολούθηση, έτσι; Άκουσε. Θα κάνουμε το εξής. Θα κάνουμε μια παρακολούθηση συχνή, δηλαδή κάθε ενάμιση μήνα θα τον παρακολουθείς, γιατί μπορούμε να μπούμε σε μια θεραπεία που θα αποτοξινώσουμε το παχύ έντερο και μετά θα το κάνουμε μια πολύ αλκαλική διατροφή. Θα σου έχω μέσα κρασί, θα σου έχω κόκκινο κρασί, δύο ποτηράκια την ημέρα, πάντα με το φαγητό, όχι σκέτα» σημειώνει ο ίδιος.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε το LIVE NEWS, ο Νικόλαος Κοντοστάθης «πουλάει» στο ανυποψίαστο θύμα του τη «μαγική» του θεραπεία. «Αλλά πιστεύω ότι εάν ακολουθήσεις το πρόγραμμα που θα σου πω και μετά κάνεις συντήρηση ένα μήνα το χρόνο, δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσεις τίποτα» λέει χαρακτηριστικά.

Χυμούς, σούπες και μαντζούνια

Χυμούς, σούπες και μαντζούνια έδινε στα θύματά του ο Νικόλαος Κοντοστάθης υποσχόμενος ίαση. Υπέβαλε τους ασθενείς σε εξαντλητικές δίαιτες απαγορεύοντας τους να μην τρώνε οτιδήποτε άλλο. Η μαρτυρία του γιου ενός καρκινοπαθούς είναι αποκαλυπτική.

«Μας πρότεινε μια θεραπεία με αποστάγματα με βότανα που μάζευε από το Άγιο Όρος μάς έλεγε, διατροφή, κάτι τσάγια. Έφερε κάτι σκευάσματα, 7-8 σκευάσματα. Εξήγησε στη μάνα μου πώς θα τα παίρνει ο πατέρας μου. Έφερε κάτι συνταγές για σούπες και χυμούς από καρότα, γενικά χυμούς από βιολογικά προϊόντα. Ο πατέρας μου παραπονιόταν, πείναγε, γιατί δεν έτρωγε, η δίαιτα ήταν εξαντλητική» σημείωσε ο γιος του αδικοχαμένου 67χρονου.

Συνολικά 50.000 ευρώ πήρε από την οικογένεια καρκινοπαθούς. Υποσχόταν ότι με τη θεραπεία του θα συρρικνωνόταν ο όγκος. Όταν κατάλαβε ότι ο ασθενής δεν είχε πολύ χρόνο ζωής, χωρίς οίκτο πίεζε την οικογένεια για την τελευταία δόση χρημάτων.

«Σου λέω ο πατέρας μου πέθαινε, δηλαδή δεν είχε επαφή με το περιβάλλον και αυτός μου ζήταγε λεφτά για να αλλάξουμε την θεραπεία, να πάμε σε ένα πιο δραστικό μέτρο. Η οποία ήταν πιο ακριβή ας πούμε στο τέλος. Στην τελευταία δόση είχε ζητήσει 17 χιλιάρικα» συνέχισε ο ίδιος.

Και σε αυτή την περίπτωση εμφανίστηκε στο θύμα του ως ογκολόγος ομοιοπαθητικός. Για να τους πείσει μάλιστα δήλωσε ακόμη και γιατρός του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Η παγίδα και αυτή τη φορά είχε στηθεί.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024