Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναβάρο: «Θα ήθελα για συμπαίκτη μου τον Πρίντεζη»

Ναβάρο: «Θα ήθελα για συμπαίκτη μου τον Πρίντεζη»

Ο θρυλικός γκαρντ της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στους παίκτες που θα ήθελε να έχει στο πλευρό του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Ο Χούαν Κάρλος Ναβάρο μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα της δεκαετίας και αναφέρθηκε στους παίκτες που θα ήθελε να βρεθεί δίπλα του.
Ο θρυλικός γκαρντ της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε με καλύτερα λόγια για τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Κάιλ Χάινς και Γιώργο Πρίντεζη, τονίζοντας ότι θέλει να αγωνιστεί στο πλευρό τους.

Αναλυτικά…

«Ίσως περίμενα αυτή την χρονιά τόσο πολύ, αλλά ειλικρινά σημαίνει πως ήμουν ένας σημαντικός παίκτης και πως βρέθηκα στο κορυφαίο επίπεδο για πολλά χρόνια. Το να μοιράζομαι αυτή την τιμή με τον Δημήτρη Διαμαντίδη που είναι από τους κορυφαίους και πιο ολοκληρωμένους παίκτες στην ιστορία της Euroleague με κάνει πολύ περήφανο.

Τρέφω μεγάλο σεβασμό για όλους τους παίκτες, ατζέντηδες, δημοσιογράφους, προπονητές και για να μιλήσω ειλικρινά δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι εκεί είμαι πολύ περήφανος για αυτό.

Για τον ίδιο: «Δεν θεωρώ ότι είμαι απίστευτος, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχουν 10 παίκτες του τοπ επιπέδου που μπορούν να κάνουν τα πάντα ειδικά στο κομμάτι της ηγεσίας. Μπορούν να πάρουν το τελευταίο σουτ, να αποφασίσουν και να κουβαλήσουν την ομάδα τους.

Το να έχεις την μπάλα πολλή ώρα στα χέρια σου είναι πολύ καλό γιατί μπορείς να τους ανταγωνίζεσαι όλους και πιστεύω ότι τότε ήμουν στην καλύτερη μου κατάσταση που έλεγχα τα πάντα. Δεν σκόραρα μόνο, αλλά έκανα πολλά πράγματα.

Θεωρώ ότι η ομάδα της πρώτης δεκαετίας ήταν γεμάτη back court παίκτες που μπορούσαν να σε καταστρέψουν όπως ο Σισκάουσκας, ενώ στην δεύτερη δεκαετία οι παίκτες είναι πιο γρήγοροι και αθλητικοί».

Για το ποιο μέλος της ομάδας της δεκαετίας 2010-20 θα ήθελε συμπαίκτη: «Μάλλον τον Κάιλ Χάινς. Μπορούσα να τους πω όλους γιατί είναι απίστευτοι παίκτες, αλλά εκείνος θα βοηθούσε το παιχνίδι μου κυρίως αμυντικά. Είναι νικητής, παίζει καλά οπουδήποτε, καθένας θα τον ήθελε για συμπαίκτη, είναι εξαιρετικός στην άμυνα και… παντού»

Για τον παίκτη που θα επέλεγε από την πρώτη δεκαετία: «Τον Χόλντεν , είναι παίκτης που ξέρει να προσαρμόζεται και παίζει για την ομάδα. Πάντως θα ήθελα να παίξω από ψηλούς και με τον Πρίντεζη εκτός από τον Χάινς και σίγουρα θα επέλεγα τους Μπογκντάνοβιτς, Ντόντσιτς».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024