
Πανελλαδικές 2020 : Στα μαθήματα ειδικότητας εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
Συνεχίζεται η αγωνία των υποψηφίων
Συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις και για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, με μαθήματα ειδικότητας.
Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται στα εξής μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ), Υγιεινή, και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ).
Τα ειδικά μαθήματα
Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν από την 1η έως την 13η Ιουλίου 2020.
Αναλυτικότερα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν με την εξέταση των Αγγλικών (1/7) και θα συνεχιστούν με το Ελεύθερο και το Γραμμικό Σχέδιο (2/7 και 3/7, αντίστοιχα). Η πρώτη εβδομάδα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθεί με την εξέταση των Ιταλικών (4/7).
Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στα Γερμανικά (6/7), τα Γαλλικά (7/7) και τα Ισπανικά (8/7).
Οι υπόλοιπες ημέρες θα είναι αφιερωμένες στην εξέταση των μουσικών ειδικών μαθημάτων: Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Δεξιοτήτων (10/7), Μουσική Αντίληψη και Γνώση (11/7) και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (13/7).
Όσον αφορά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των Υγειονομικών Εξετάσεων και της Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, αυτό έχει οριστεί από τις 29 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου.
- Σαμαράς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνώνυμη της διαφθοράς
- Η απάντηση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στις κατηγορίες Κωνσταντόπουλου
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο MEGA: Πρώτο στην τηλεθέαση το βράδυ της Τετάρτης 1η Απριλίου
- Τουρκία: Για «παρωδία» μιλά η κοινωνιολόγος Πινάρ Σελέκ, μετά την έβδομη αναβολή της δίκης της
- Σύνθετες, επικίνδυνες, ερωτικές: Οι παλιές ιστορίες πίσω από τις σύγχρονες νεράιδες
- Τσέφεριν: «Η Ιταλία έχει μια από τις χειρότερες ποδοσφαιρικές υποδομές στην Ευρώπη»

