Την απόκτηση του Σέρβου Μπόγκνταν Μέντουριτς ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο 32χρονος πίβοτ υπέγραψε για ένα χρόνο στον Δικέφαλο του Βορρά και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Bogdan Meduric, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
Γεννημένος στο Novi Sad της Σερβίας, ο 32χρονος, Bogdan Meduric, αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 192cm.
Έχει αγωνιστεί κατά κόρον σε ομάδες της γενέτειρας χώρας του, ενώ οι δύο «έξοδοι» του ήταν στην τούρκικη, Hilufer Bursa, και την ασιατική, Samen Al Hojaj.
Όσον αφορά τις σέρβικες ομάδες, έχει αγωνιστεί στην HC Metaloplastika, στην οποία και ανδρώθηκε χαντμπολικά, δημιουργώντας παραστάσεις τόσο στο EHF European Cup, όσο και από το Challenge Cup.
Η αγωνιστική περίοδος 2013-14, τον βρήκε στην σερβική, HC Radnicki, με την οποία έφτασε μέχρι τους «16» του Challenge Cup.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνιζόταν με τα χρώματα της επτά φορές σερί πρωταθλήτριας Σερβίας, Vojvodina.
Μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, ο Bogdan Meduric, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ και θα γίνω κομμάτι ενός μεγάλου Συλλόγου. Ο φίλος μου και πρώην συμπαίκτης μου, Κώστας Γουργούμης, μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ, τον νέο προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, και τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη.
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους.
Το πρότζεκτ που μου παρουσιάστηκε με κάνει να πιστεύω ότι μπορούμε να το επιτύχουμε. Στόχος τόσο δικός μου όσο και της ομάδας, είναι να παλέψει για τους τίτλους στην Ελλάδα. Έχω ακούσει υπέροχα πράγματα για τους φίλαθλους του ΠΑΟΚ.
Είναι δημοφιλείς στην Σερβία. Ένα μήνυμα που θέλω να στείλω είναι να μας στηρίξουν και εμείς θα τους το ανταποδώσουμε μέσα στο γήπεδο».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.