Με το γκολ του ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ επί του ΠΑΟΚ και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση των Ερυθρόλευκων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύ καλή φόρμα της ομάδας του Πειραιά αλλά και το δικό του τέρμα.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού:
«Είναι πολύ θετικό ότι ξεκινήσαμε τόσο καλά, μπήκαμε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια και έχουμε την ίδια σχεδόν φόρμα όπως πριν τον κοροναϊό. Ο Καμαρά ξέρει πως παίζω κάνει παράλληλες σέντρες όπως μας έχει πει ο προπονητής, αν περάσει η μπάλα είμαι εκεί για να σκοράρω».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.