Θέμα χρόνου είναι η οριστικοποίηση της αποχώρησης του Μάνου Παπαδόπουλου από τον Παναθηναϊκό.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ έχει αποφασίσει να ξενιτευτεί στη Ρωσία και οι προσπάθειες να μεταπειστεί έχουν αποβεί άκαρπες.
Ο Μάνος Παπαδόπουλος έχει δεχτεί την πρόταση του Τσάβι Πασκουάλ να συνεργαστούν στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ οι πλουσιοπάροχοι όροι του συμβολαίου παραπέμπουν σε… παίκτη και όχι σε διοικητικό στέλεχος.
Σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα που έχει προκληθεί στον Παναθηναϊκό από την αποστασιοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθίσταται σαφές ότι η απόφαση μοιάζει εύκολη για τον Παπαδόπουλο.
Το πραγματικά δύσκολο σκέλος για τον Παπαδόπουλο είναι να αλλάξει εργασιακό περιβάλλον ύστερα από 29 χρόνια, όμως φαίνεται πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου.
Στα 56 έτη του, ο Παπαδόπουλος έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και να εξαργυρώσει την πείρα τριών δεκαετιών από τον Παναθηναϊκό.
Ο Παπαδόπουλος έχει υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την έχει αποδεχτεί και έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις.
Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της μετακόμισης του Παπαδόπουλου στη ρωσική μεγαλούπολη.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Λανουά είναι εκτεθειμένος. Η ουσία είναι ότι στα πλέι οφ τίτλου της Super League έγιναν σημαντικά λάθη κατά του Ολυμπιακού σε τέσσερα ματς των πλέι οφ. Δεν ξανάγιναν τόσα φάλτσα εναντίον μιας ομάδας
Ο Ολυμπιακός το ήθελε και προκρίθηκε, καθώς με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 17-16 την Μπρέσια και πέρασε οριστικά στο Final Four του LEN Champions League που θα γίνει στη Μάλτα!