Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλόνσο: «Εξήγησα στον Γιάννη το πλάνο για τον Άλεξ»

Αλόνσο: «Εξήγησα στον Γιάννη το πλάνο για τον Άλεξ»

Ο κόουτς της Μούρθια, Σίτο Αλόνσο μίλησε για την μεταγραφή του Άλεξ Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως ο Γιάννης έδωσε το «οκ» για την μετακίνηση του αδερφού του.

Από τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Άλεξ Αντετοκούνμπο θα αγωνίζεται στα παρκέ της Ισπανίας με τη φανέλα της Μούρθια.

Ο αδερφός του Γιάννη ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Dominican High School, μετρώντας 12.9 πόντους, 7.1 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 2.4 μπλοκ σε 28 συμμετοχές και μοιάζει πανέτοιμος για την ισπανική πρόκληση.

Ο κόουτς της Μούρθια, Σίτο Αλόνσο μίλησε για την μεταγραφή του νεαρού παίκτη στην ομάδα του, αποκαλύπτοντας πως εξήγησε το πλάνο στον Greek Freak, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να δίνει την συγκατάθεσή του για την μετακίνηση του 18χρονου.

«Ο Άλεξ βρίσκεται υπό την επίβλεψη του αδελφού του, ο οποίος συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις. Μιλήσαμε μέσω Zoom με όλα τα αδέλφια, εξηγώντας το πλάνο μας σε ό,τι αφορά τον Άλεξ, τις προπονήσεις και τη δουλειά που θα κάνουμε μαζί του.

Έπειτα από την κουβέντα μας, έδωσαν τη συγκατάθεση τους ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Άλεξ είναι διαφορετικός από τον Γιάννη. Είναι πιο αδύναμος, ενδεχομένως λόγω της ηλικίας του.

Είναι επίσης πολύ ευέλικτος, με άνοιγμα χεριών τα 2μ.18. Εξήγησα στον Γιάννη τον τρόπο που δουλεύω με τους νέους παίκτες. Ελπίζω να τον δούμε κάποια στιγμή στη Μούρθια για το reunion με τον αδελφό του».

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024