Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσοβόλας : Να κληθεί στην επιτροπή ο Μιωνής - Μεθοδευμένη η κασέτα

Τσοβόλας : Να κληθεί στην επιτροπή ο Μιωνής – Μεθοδευμένη η κασέτα

«Ο Μιωνής ας λέει ό, τι θέλει, είναι θλιβερό το φαινόμενο να θεωρούμε θεό και αυθεντία τον κ. Μιωνή, ο οποίος προκύπτει από τα χαρτιά ότι παίζει κάποιο ρόλο» υποστήριξε ο Δημήτρης Τσοβόλας, προσθέτοντας ότι «όλα είναι μεθοδευμένα, όπως είναι μεθοδευμένη και αυτή η κασέτα»

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο συνήγορος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας, για το ζήτημα που έχει αναδειχθεί τις τελευταίες μέρες γύρω από την ηχητική συνομιλία-ντοκουμέντο που προσκόμισε στη Βουλή ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής για τον Νίκο Παππά και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Σύμφωνα με τον κ. Τσοβόλα, μέσα από όλες αυτές τις αποκαλύψεις δεν επιβαρύνεται σε καμία περίπτωση η θέση του πελάτη του, αντιθέτως, «η συνομιλία αθωώνει απόλυτα και τους εισαγγελείς διαφθοράς και τον κ. Παπαγγελόπουλο».

Υποστήριξε μάλιστα πως ένα-δύο μέλη της Προανακριτικής επιτροπής παραποιούν αυτά που λέει ο κ. Παπαγγελόπουλος και τα διαδίδουν στα ΜΜΕ. «Γίνεται κατασκευή στα ΜΜΕ επί μήνες», είπε χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό το λόγο, ο ίδιος ζήτησε να δοθεί στη δημοσιότητα ολόκληρη η συνομιλία και όχι κομμάτια αυτής, έτσι ώστε να λάμψει η αλήθεια.

Όσον αφορά τις σχέσεις Παπαγγελόπουλου και Τσίπρα, ο κ. Τσοβόλας υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία απόσταση μεταξύ τους και πως «αυτά που λένε ακόμα και αν είναι αληθή δεν ενοχοποιούν τον κ. Τσίπρα».

Έκανε λόγο για περαιτέρω έγγραφα από την εισαγγελία διαφθοράς στα οποία εμφανίζεται Ελληνοελβετίδα, στην κατάθεση της οποίας παρουσιάζεται σχεδιάγραμμα με χρήματα.

Ερωτηθείς αν από τη συνομιλία-ντοκουμέντο, φαίνεται πως ο κ. Παπαγγελόπουλος εισέπραττε χρήματα, ο κ. Τσοβόλας δήλωσε: «Ο Μιωνής ας λέει ό, τι θέλει, είναι θλιβερό το φαινόμενο να θεωρούμε θεό και αυθεντία τον κ. Μιωνή, ο οποίος προκύπτει από τα χαρτιά ότι παίζει κάποιο ρόλο» και αναρωτήθηκε «αφού έδωσε αυτά στη δημοσιότητα, δεν έπρεπε η επιτροπή να καλέσει τον κ. Μιωνή για ερωτήσεις; Τώρα καλούν τον Παπαγγελόπουλο για εξηγήσεις».

Συνέχισε λέγοντας πως «η κυβέρνηση έχει προδιαγράψει ότι το δικαστικό συμβούλιο που θα γίνει μετά την παραπομπή από τη Βουλή, θα καταλήξει σε παραπεμπτικό βούλευμα» και συμπέρανε πως «όλα είναι μεθοδευμένα, όπως είναι μεθοδευμένη και αυτή η κασέτα».

«Έχουμε μια οπισθοδρόμηση της χώρας, πάμε σε περιόδους της δεκαετίας του 60, με παρακράτος κυριολεκτικά που πίσω βρίσκεται η ΝΔ, η οποία νομίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα αποπροσανατολίσει τον κόσμο», υποστήριξε ο κ. Τσοβόλας και κατέληξε λέγοντας πως «είμαστε στο ίδιο έργο θεατές», καθώς τόσο τώρα όσο και με το σκάνδαλο τοΥ 1989, το «βρώμικο 1989», «αρχιτέκτονες και πρωταγωνιστές σε αυτό το έργο είναι και στις δυο φάσεις η οικογένεια Μητσοτάκη».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024