Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας προχώρησε στην κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων ύψους 140 εκατομμυρίων δολαρίων Νέας Ζηλανδίας (90,7 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ).
Τα ποσά αυτά συνδέονται με τον ρωσικής καταγωγής Αλεξάντερ Βίνικ, ο οποίος είναι ύποπτος για το ξέπλυμα δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ψηφιακό νόμισμα.
Ο Βίνικ κατηγορείται ότι ήταν ο ιθύνων νους μιας σπείρας για το ξέπλυμα χρημάτων, ενώ καταζητείται στη Γαλλία και στις ΗΠΑ.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό χρημάτων που έχει κατασχεθεί στη Νέα Ζηλανδία, όπως ανακοίνωσαν χθες οι αστυνομικές αρχές.
Οι αρχές στις ΗΠΑ κατηγορούν τον Βίνικ ότι διηύθυνε από το 2011 την BTC-e, μια πλατφόρμα για συναλλαγές με το ψηφιακό νόμισμα bitcoin, για να διευκολύνει εγκλήματα που κυμαίνονται από παραβίαση ηλεκτρονικών υπολογιστών μέχρι λαθρεμπόριο ναρκωτικών.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας