Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκέλα της Λέστερ (0-0)

Γκέλα της Λέστερ (0-0)

Η Λέστερ δεν κατάφερε να κερδίσει για δεύτερο συνεχόμενο ματς, έμεινε στο 0-0 με την Μπράιτον και βάζει σε κίνδυνο την έξοδό της στο Champions League.

Δεν πατάει καλά στα πόδια της η Λέστερ, στην επανέναρξη της Premier League. Οι «αλεπούδες» δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν το τρίποντο για δεύτερο συνεχόμενο ματς, φέρνοντας «λευκή» ισοπαλία (0-0) με την Μπράιτον για την 31η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ενδέχεται να μπει σε περιπέτειες, σχετικά με την έξοδο της στο Champions League. Παρέμεινε στην 3η θέση με 55 πόντους, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι… ανασαίνουν, καθώς βρίσκονται στην 15η θέση της κατάταξης με 33 πόντους.

Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να ανάψουν μια… λαμπάδα στο μπόι του Σμάιχελ, ο οποίος ήταν κέρβερος κάτω από τα δοκάρια, αποκρούοντας και πέναλτι. Στο 11ο λεπτό ο Κόνολι κέρδισε το πέναλτι από τον Τζάστιν, αλλά ο γκολκίπερ της Λέστερ μπλόκαρε την εκτέλεση του Μοπέ.

Η Λέστερ δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα του Ράιαν, με τον ρέφερι του αγώνα όμως να αδικεί τις «αλεπούδες». Στο 90+3, ο Ντανκ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, με τον Μάσον και το VAR να κλείνουν τα μάτια στην παράβαση.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Τσίλγουελ, Σογιουντσού, Έβανς, Τζάστιν, Μεντί (69’ Τίλεμανς), Εντιντί, Μάντισον, Γκρέι (73’ Αγιόθε Πέρεθ), Ιεανάτσο (69’ Μπαρνς), Βάρντι

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Ράιαν, Λάμπτεϊ, Γουέμπστερ (24’ Ντάφι), Ντανκ, Μπερν, Στίβενς, Μούι, Μπισουμά (58’ Μαρτς), Μοπέ (58’ Τροσάρ), ΜακΆλιστερ (58’ Πρέπερ), Κόνολι (83’ Μάρεϊ)

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024