
Κοντά στην τετράδα η Μπασκόνια
Η ομάδα των Βάσκων επικράτησε στο έξτρα πεντάλεπτο της Μάλαγα με 87-86 μετά από βολή του Ακίλε Πολονάρα στο τέλος.
Δύσκολη νίκη αλλά με τεράστια σημασία για την Μπασκόνια, η οποία στο έξτρα πεντάλεπτο έκαμψε την αντίσταση της Μάλαγα με 87-86 και είναι κοντά στην πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του ισπανικού πρωταθλήματος.
Οι Βάσκοι είχαν ως αντίπαλό τους τον εξαιρετικό για μία ακόμα φορά Άξελ Μπουτέιγ που κράτησε όρθια την ομάδα του από την γραμμή του τριπόντου (16π., 4/7 τρίπ.) και γι αυτόν τον λόγο το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση (76-76).
Εκεί η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν πιο συγκεντρωμένη και ο Πολονάρα ήταν ψύχραιμος και με βολή 1.4″ πριν το τέλος, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιταλός φόργουορντ ήταν και εκείνος που με καλάθι του στα 4 δεύτερα της κανονικής διάρκειας, έστειλε τον αγώνα στο έξτρα πεντάλεπτο.
Τα δεκάλεπτα: 19-19, 44-33, 54-56, 76-76 κ.α., 87-86 παρ.
- Καύσιμα: «Πέταξε» η τιμή του ντίζελ στην Ελλάδα – Αυξήσεις «φωτιά» στην αντλία – Η σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο
- Σελένα Γκόμεζ: Πρωταγωνίστρια στο φιλόδοξο γουέστερν του Μπρέιντι Κόρμπετ
- Όποιος βιάζεται…: Γιατί χάνουμε τόσο εύκολα την υπομονή μας;
- Mega deal στις τηλεπικοινωνίες: Σενάρια συγχώνευσης Deutsche Telekom – T-Mobile
- Δύσκολο να επιστρέψει – Ο Ράιαν Ρέινολντς «σκότωσε» τον Deadpool
- Πώς η κλιματική κρίση απειλεί τη δημοκρατία – Καύσωνες, πλημμύρες και φωτιές διακόπτουν δεκάδες εκλογές




