Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικό MEGA : Νέες αποκαλύψεις για τον ψευδογιατρό – Οι παγίδες σε ασθενείς

Αποκλειστικό MEGA : Νέες αποκαλύψεις για τον ψευδογιατρό – Οι παγίδες σε ασθενείς

Οι νέες μαρτυρίες στο LIVE NEWS φωτίζουν ακόμα περισσότερο τη δράση του 47χρονου ψευδογιατρού, καθώς δείχνουν τη στρατηγική και τον τρόπο που εκμεταλλευόταν την εύθραυστη ψυχολογία ασθενών με στόχο το παράνομο κέρδος.

Οι νέες μαρτυρίες στο LIVE NEWS φωτίζουν ακόμα περισσότερο τη δράση του 47χρονου ψευδογιατρού, καθώς δείχνουν τη στρατηγική και τον τρόπο που εκμεταλλευόταν την εύθραυστη ψυχολογία ασθενών με στόχο το παράνομο κέρδος.

Παράλληλα, αποκαλύπτεται το παρασκήνιο πίσω από αυτή τη φωτογραφία ντοκουμέντο που αποκάλυψε χθες το LIVE NEWS, με τον άνθρωπο που παρίστανε τον διακεκριμένο ογκολόγο να συζητά με τρεις γυναίκες στην καφετέρια μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας.

Στη φωτογραφία ο ψευδογιατρός επιχειρεί να πείσει τη γυναίκα στα δεξιά, που έχει το πρόβλημα υγείας και τις δυο γυναίκες που την συνοδεύουν. Λίγο νωρίτερα, είχε βάλει σε σειρά προτεραιότητας και άλλα υποψήφια θύματα, που τον περίμεναν υπομονετικά στα διπλανά τραπέζια της καφετέριας. «Πιείτε ένα καφέ κι έρχομαι», τους έλεγε.

Ο 47χρονος έχει τη λύση σε κάθε πρόβλημα με το ανάλογο αντίτιμο.

Εξέταση στην καφετέρια

Η φήμη του γιατρού απλώνεται και οι ασθενείς που τον επισκέπτονται αυξάνονται. Όλες οι εξετάσεις γίνονται στην καφετέρια του νοσοκομείου. Οι ασθενείς όμως στέκονται στο γεγονός πως βρίσκονται μέσα σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αθήνας αλλά και της χώρας. Κάτι που πιθανότατα σκέφτηκε και η επόμενη ασθενής του. Μια γυναίκα με κακοήθεια στο στόμα.

Η γυναίκα αρχίζει να είναι καχύποπτη και ζητάει από τον 47χρονο να δει την εξέταση που υποτίθεται ότι της έκανε. Εκείνος δεν έχει φραγμούς. Της παρουσιάζει μία παραποιημένη και της επισημαίνει ότι ο χρόνος πιέζει. «Έχεις μόνο 18 μήνες ζωής», της λέει με στόχο τα 20.000 ευρώ που της είχε ζητήσει.

Όσοι έμπαιναν στο νοσοκομείο και δεν τον έβρισκαν τον έπαιρναν τηλέφωνο. Ο 47χρονος τους έλεγε τότε ότι βρίσκεται στα χειρουργεία.

Πλαστές εξετάσεις στους επίμονους και ατελείωτα επικίνδυνα παραμύθια στους υπόλοιπους. Μια καλοστημένη απάτη υψηλού κινδύνου που με το πέρασμα του χρόνου έπαιρνε όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Νέες αποκαλύψεις για τον ψευδογιατρό

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, δίνοντας νέα στοιχεία από τη δικογραφία για τον 47χρονο ψευδογιατρό.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αναφέρονται σε κατάθεση που περιέχεται στη δικογραφία της υπόθεσης και προέρχεται από συγγενή της 14χρονης κοπέλας, που έχασε τη ζωή της ακολουθώντας τις συμβουλές του 47χρονου.

«Μετά από τέσσερις μήνες ο Κόντος άρχισε να μου ζητά χρήματα για τους προμηθευτές, και τα εργαστήρια κατασκευής των σκευασμάτων, και όχι ως αμοιβή του. Όταν πήγαμε για εξετάσεις, δεν τον γνώριζαν στο ογκολογικό τμήμα που είχε πάει. Όταν τον ρωτήσαμε γιατί δεν τον γνωρίζουν, υποστήριξε ότι είχαν διαφωνίες μαζί του από παλιά και για αυτό έλεγαν ότι δεν τον ήξεραν», σημειώνει στην κατάθεσή του ο συγγενής της 14χρονης αδικοχαμένης κοπέλας.

Υποσχέθηκε πλήρη ίαση σε 14χρονη

Όταν ανέλαβε την 14χρονη είπε πόσο τυχερό είναι το παιδί που επιλέχθηκε ανάμεσα σε άλλα για τη θεραπεία αυτή.

«Υποσχέθηκε πλήρη ίαση, γεγονός που μας συγκίνησε, και της είπε ότι την άνοιξη θα πηγαίνει για μπάνιο με τις φίλες της», αναφέρει ακόμη ο συγγενής της κοπέλας.

Με την πάροδο του χρόνου η άτυχη κοπέλα είχε διάφορα συμπτώματα. «Τον ενημερώσαμε ότι είχε πυρετό και είπε ότι αυτό είναι «σούπερ» γιατί αυτό σημαίνει ότι σκοτώνονται τα καρκινικά κύτταρα», συνεχίζει στην κατάθεσή του ο συγγενής της 14χρονης.

«Το Πάσχα που του τηλεφωνήσαμε του είπαμε ότι περιμένουμε τη δική μας Ανάσταση και εκείνος μας είπε ότι έχουμε αναστηθεί και δεν το ξέρουμε», προσθέτει.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024