Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δικηγόρος 33χρονης: Η κατηγορούμενη έδωσε στη Μαρκέλλα... αγάπη ανορθόδοξα και παραβατικά

Δικηγόρος 33χρονης: Η κατηγορούμενη έδωσε στη Μαρκέλλα… αγάπη ανορθόδοξα και παραβατικά

Αναφερόμενος στην αρπαγή της δεκάχρονης από την κατηγορουμένη, ο κ. Νουλέζας σημείωσε πως μέλημα της 33χρονης ήταν να φροντίσει την Μαρκέλλα

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο συνήγορος της 33χρονης κατηγορουμένης που άρπαξε προ ημερών από την περιοχή της Θεσσαλονίκης τη 10χρονη Μαρκέλλα, Βασίλης Νουλέζας.

Αναφερόμενος στην αρπαγή της δεκάχρονης από την κατηγορουμένη, ο κ. Νουλέζας σημείωσε πως μέλημα της 33χρονης ήταν να φροντίσει την Μαρκέλλα.

«Η ειλικρινής πρόθεσή της ήταν να την φροντίσει, να της δείξει αγάπη και στοργή. Από τον Φεβρουάριο του 2020 στερείται την στοιχειώδη επικοινωνία με την κόρη της και αυτό της έχει δημιουργήσει μεγάλο ψυχικό πόνο και μεγάλο κενό, και τρόπον τινά το αναπλήρωνε. Στα μάτια της Μαρκέλλας έβλεπε την κόρη της» είπε χαρακτηριστικά.

Ηρεμιστικό για να κοιμηθεί

Ο κ. Νουλέζας σημείωσε πως αν και διαφωνεί με την χρήση ηρεμιστικών και άλλων σκευασμάτων, η χορήγησή τους έγινε προκειμένου να ηρεμήσει η δεκάχρονη και να μπορέσει να κοιμηθεί.

«Διαφωνώ κάθετα με την χρήση ηρεμιστικού. Το ηρεμιστικό χορηγήθηκε προκειμένου να ηρεμήσει και να κοιμηθεί η μικρή. Η εντολέας μου ήταν ήδη υπό την επήρεια ναρκωτικών οπότε δεν μπορούσε να αντιλαμβάνεται το άδικο των πράξεών της».

Αρνείται την ασέλγεια

Όσον αφορά τις κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος του 10χρονου κοριτσιού, ο συνήγορος της 33χρονης ανέφερε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις επ’ αυτού. «Απόδειξη, ιατροδικαστική εξέταση, με βάση την οποία να τεκμαίρεται ότι τελέστηκε γενετήσια πράξη, δεν υπάρχει. Δεν είχε πρόθεση σεξουαλικής ικανοποίησης».

Ο ίδιος ανέφερε πως η 33χρονη αρνείται το αδίκημα της ασέλγειας, του βιασμού και της αρπαγής της 10χρονης, δέχεται όμως την προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Ήθελε να της δώσει αγάπη

Ο συνήγορος της 33χρονης επισήμανε ότι, αν και η κατηγορούμενη λειτούργησε με ανορθόδοξο τρόπο, η μόνη πρόθεση που είχε ήταν να δώσει αγάπη και στοργή στο παιδί, ενώ άφησε και σαφείς αιχμές για την ακαταλληλότητα του οικογενειακού περιβάλλοντος της 10χρονης.

«Όσο σοκαριστικό και αν ακούγεται, έστω και ανορθόδοξα, παραβατικά, αξιόποινα και ποινικά κολάσιμα να συμπεριφέρθηκε, η πρόθεσή της ήταν να δώσει αγάπη σε αυτό το παιδί».

Έχει μετανιώσει για την πράξη της

Όσον αφορά τις καταγγελίες για προσπάθεια χρηματισμού της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας, ο κ. Νουλέζας σημείωσε ότι η μόνη πρόθεση της κατηγορουμένης είναι να βοηθήσει όπως μπορεί το 10χρονο κορίτσι, αφού έχει μετανιώσει ειλικρινά για την πράξη της.

«Το μόνο που ειπώθηκε είναι ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά» τόνισε.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024