
Βόνιτσα : Θλίψη για το θάνατο βρέφους 32 ημερών – Υπέστη καρδιακή ανακοπή
Το μωράκι υπέστη καρδιακή ανακοπή και ύστερα από αλλεπάλληλα περιστατικά, κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
Θλίψη έχει προκαλέσει στη Βόνιτσα, ο θάνατος ενός βρέφους μόλις 32 ημερών. Το μωράκι υπέστη καρδιακή ανακοπή και ύστερα από αλλεπάλληλα περιστατικά, κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου, όταν το 32 ημερών κοριτσάκι υπέστη εγκεφαλικό ύστερα από εισρόφηση γάλακτος
Αμέσως σήμανε συναγερμός, και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας εκεί όπου οι γιατροί κατάφεραν να κάνουν ανάταξη στο παιδί και να το σταθεροποιήσουν, όπως αναφέρει το agrinionews.gr.
Αφού διασωληνώθηκε, με τη συνοδεία αναισθησιολόγου, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.
Δυστυχώς όμως το μωρό υπέστη δύο ακόμα ανακοπές.
Στην πρώτη έγινε επιτυχώς ανάταξη στη δεύτερη δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει τίποτα ιατρικώς για να αντιμετωπιστεί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν το πρώτο παιδί του ζευγαριού από τη Βόνιτσα.
- Το νέο trailer της Οδύσσειας του Κρίστοφερ Νόλαν είναι επικό
- Δύο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα χανταϊού στο κρουαζιερόπλοιο στον Ατλαντικό – «Θέλουμε να πάμε σπίτι μας»
- Κολομβία: Τραγωδία από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο – 9 παγιδευμένοι βρέθηκαν νεκροί
- Τα δύο πρόσωπα του ελληνικού τουρισμού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (5/5): Πού θα δείτε Μονακό – Ολυμπιακός και τον ημιτελικό Άρσεναλ – Ατλέτικο
- Η Κάμερον Ντίαζ μητέρα ξανά στα 53 της – «Αγαπάμε τη ζωή» λένε με τον Μπέντζι Μάντεν



