Σέρρες: Συνελήφθησαν δύο συγγενείς για τον θάνατο του βρέφους
Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Δύο συγγενικά πρόσωπα του μόλις ενός έτους βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή της Ηράκλειας Σερρών και μία ανήλικη συνελήφθησαν από την αστυνομία. Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου.
Το θρίλερ ξεκίνησε στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν συγγενικό πρόσωπο δήλωσε στην αστυνομία την «εξαφάνιση» του μωρού.
Αμέσως άρχισαν οι έρευνες και νωρίς το πρωί το μικρό αγοράκι, ηλικίας περίπου ενός έτους, βρέθηκε νεκρό μέσα στο αρδευτικό κανάλι.
Στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το άτυχο βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Σύμφωνα, πάντως με το GRTimes, συνελήφθησαν ο παππούς και ο θείος του βρέφους για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου καθώς και μια ανήλικη που έμενε στο ίδιο σπίτι μαζί τους.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής