Μποτιλιάρισμα επικρατεί από το πρωί στη Λεωφόρου Κηφισού λόγω τροχαίου στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος της Λένορμαν.
Σύμφωνα με την τροχαία, μεγάλα είναι τα προβλήματα μέχρι την Πέτρου Ράλλη.
Από νωρίς το πρωί είναι αυξημένη η κίνηση, ενώ την κατάσταση έκανε ακόμα πιο δύσκολη, τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο ύψος της Λένορμαν, όταν ΙΧ αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με μηχανή, με αποτέλεσμα να κλείσει για λίγες ώρες η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).