Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σωτήρης Ταχτσόγλου : Συγκλονίζει ο ηθοποιός που έπεσε από τον τρίτο

Σωτήρης Ταχτσόγλου : Συγκλονίζει ο ηθοποιός που έπεσε από τον τρίτο

Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου είχε ένα σοβαρό ατύχημα που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή, καθώς έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει

Μια περιπέτεια υγείας περνάει εδώ και λίγες μέρες ο ηθοποιός Σωτήρης Ταχτσόγλου, ο τηλεοπτικός «Σωτήρης» από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Συγκεκριμένα ο Σωτήρης Ταχτσόγλου είχε ένα σοβαρό ατύχημα που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή, καθώς έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει στον Βύρωνα, προσπαθώντας να πηδήξει στο μπαλκόνι του, καθώς είχε ξεχάσει τα κλειδιά του.

Ο ηθοποιός ο οποίος παραμένει κλινήρης περιέγραψε μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα και συγκλόνισε με τα λόγια του.

«Το σκέφτηκα μετά και κατάλαβα ότι ήταν μια απόφαση παρορμητική. Πίστεψα ότι μπορώ να το κάνω. Όταν κρεμάστηκα από το μπαλκόνι προσπάθησα να φέρω πάλι το σώμα μου προς τα πάνω, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο… Αφήνω τα χέρια μου, αιωρούμαι στον αέρα, πέφτω και χτυπάω πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου.

Γυρίζω το σώμα μου, πέφτω κάτω από το αμάξι και νιώθω ότι έχω τη δύναμη να σηκωθώ. Πάω να σηκωθώ και νιώθω δυο χέρια να με κρατούν από τον λαιμό. Ήταν μια κοπέλα που μου είπε ότι είναι νοσηλεύτρια και με ακινητοποίησε γιατί χτύπησα την σπονδυλική μου στήλη.

Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, δεν κατάλαβα πότε με εγκατέλειψε η δύναμη από τα χέρια μου και έπεσα…

Αυτό που με απασχολούσε ήταν ότι η γυναίκα μου έπρεπε να βγάλει γάλα να το πάμε στο παιδί μας. Είπα στη σύντροφό μου να πάρει έναν κλειδαρά για να μπει στο σπίτι και να με αφήσει εμένα… Είχα δύο κατάγματα στους δύο πρώτους σπονδύλους. Έγινε σπονδυλοδεσία στο ΚΑΤ, έγιναν οι εξετάσεις και όλα είναι μια χαρά.

Χρειάζεται ένα με δύο μήνες ανάρρωσης τώρα… » είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε σχετικά ο Σωτήρης Ταχτσόγλου :

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024