Μετά το γερμανικό, και το ισπανικό πρωτάθλημα επέστρεψε στη δράση. Ο πρόεδρος της ACB, Αντόνιο Μαρτίν, αφ Liga Endesa και μίλησε για τους παίκτες που ζουν μια δύσκολη κατάσταση.

Αρχικά υποστήριξε ότι: «Όσοι δουλεύουμε σε θέσεις εκτός παρκέ, δεν έχουμε ποτέ ένα αίσθημα νίκης ή ήττας. όμως έφυγε από τα χέρια του διαιτητή για το τζάμπολ στο πρώτο ματς, ήταν το πιο όμορφο συναίσθημα που βίωσα από τότε που σταμάτησα το μπάσκετ.

Ήταν αδύνατον να μη θυμηθώ τις δυσκολίες των προηγούμενων δύο μηνών. Ήταν κάτι σαν νίκη και αισθάνθηκα την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν. Αυτή τη στιγμή όλοι προσαρμοζόμαστε σε νέα δεδομένα και πιστεύω πως πάει καλά».

Για τους παίκτες είπε: «Είναι λογικό να είναι διστακτικοί, γιατί η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι περίπλοκη. Μιλήσαμε περίπου 40 παίκτες και τους εξηγήσουμε πώς έχει η κατάσταση.

Κατάλαβαν ότι βάζουμε πάνω απ’ όλα την ασφάλεια κι αυτό εντάθηκε όταν έφτασαν στην Βαλένθια. Διαπίστωσαν ότι δεν είναι φυλακισμένοι, αλλά ότι απλά τους προσέχουμε. Ίσως να νόμιζαν ότι θα είναι πιο δύσκολη κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο