Σοκ προκαλεί το βίντεο με έναν νεαρό μελισσοκόμο από την Ινδία ο οποίος όχι μόνο δεν φοβάται τις μέλισσες, αλλά τους αφήνει να κάθονται στο πρόσωπό του.
Σοκ προκαλεί το βίντεο με έναν νεαρό μελισσοκόμο από την Ινδία ο οποίος όχι μόνο δεν φοβάται τις μέλισσες, αλλά τους αφήνει να κάθονται στο πρόσωπό του.
Το απίστευτο όμως είναι πως δεν αφήνει μία και δύο μέλισσες να του καλύψουν το πρόσωπό, αλλά χιλιάδες.
Ειδικότερα άφησε να τον καλύψουν 60 χιλ. μέλισσες δημοσίως, όπως μαρτυρά και το παρακάτω βίντεο, σημειώνοντας όπως ήταν λογικό παγκόσμιο ρεκόρ.
Χρειάστηκαν μάλιστα 4 ώρες, 10 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα προκειμένου να καλυφθεί όλο του το πρόσωπο από 60.000 μέλισσες.
Ο 24χρονος άντρας θεωρεί τις μέλισσες ως τους καλύτερους φίλους του και δεν πιστεύει ότι αποτελούν τον ελάχιστο κίνδυνο για την υγεία του, σύμφωνα με την Daily Mail.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο μελισσοκόμος εξασκεί το παράξενο χόμπι του ήδη από την τρυφερή ηλικία των 7 ετών.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.