Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βουλγαρία: Σάλος με το πιστόλι και τις ράβδους χρυσού στο κομοδίνο του πρωθυπουργού

Βουλγαρία: Σάλος με το πιστόλι και τις ράβδους χρυσού στο κομοδίνο του πρωθυπουργού

Σάλος έχει προκληθεί στην Βουλγαρία με φωτογραφίες που δείχνουν τον πρωθυπουργό της χώρας να κοιμάται στην κρεβατοκάμαρά του έχοντας στο κομοδίνο του ένα πιστόλι και μέσα στο συρτάρι ράβδους χρυσού και μετρητά.

Σάλος έχει προκληθεί στην Βουλγαρία με φωτογραφίες που δείχνουν τον πρωθυπουργό της χώρας να κοιμάται στην κρεβατοκάμαρά του έχοντας στο κομοδίνο του ένα πιστόλι και μέσα στο συρτάρι ράβδους χρυσού και μετρητά.

Η κόντρα ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Μπόικο Μπορίσοφ και τον πρόεδρο της χώρας Ρούμεν Ράντεφ δεν άργησε να ξεσπάσει με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερων για κατασκοπεία και μάλιστα με τη χρήση drone.

Το «κατηγορώ» του βούλγαρου Πρωθυπουργό στον… Πρόεδρο της χώρας

Ο πρωθυπουργός  αμφισβήτησε την εγκυρότητα κάποιων, όχι όμως όλων των φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν στα βουλγαρικά Μέσα αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ξεπέρασε τα όρια» δήλωσε ο Μπορίσοφ σε συνέντευξη Τύπου. «Επέτρεψε στον εαυτό του να πετάξει ένα drone και να τραβήξει φωτογραφίες μου».

Ο Μπορίσοφ είπε ότι η φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κοιμάται στην πρωθυπουργική κατοικία μπορεί να είναι πραγματική. Όσον αφορά τις άλλες φωτογραφίες, είπε ότι θα μπορούσαν να παραποιηθούν αλλά αρνήθηκε να επεκταθεί μέχρι αυτές να διερευνηθούν.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Ράντεφ

Από την πλευρά του ο πρόεδρος αρνήθηκε σήμερα κατηγορηματικά τις κατηγορίες.

O Πρόεδρος της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ

Ειδικότερα ο Ρούμεν Ράντεφ ο οποίος υποστηρίζεται από το αντιπολιτευόμενο Σοσιαλιστικό Κόμμα, δήλωσε πως έχει drone αλλά αυτό δεν το κάνει ύποπτο στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Μάλιστα τόνισε πως τέτοια κατηγορίες ανήκουν στην φαντασία και είναι παρανοϊκές.

«Από εδώ και στο εξής θα κοιμάμαι με ένα όπλο»

Ο Πρόεδρος ζήτησε να ξεκινήσει ανεξάρτητη έρευνα ώστε να αποδειχθεί αν οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές ή όχι, καθώς και μία ηχογράφηση που διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης την περασμένη εβδομάδα από ένα άτομο που μοιάζει με τον Μπορίσοφ.

«Μία τέτοια εισβολή στον προσωπικό χώρο όπου ο κ. Μπορίσοφ κοιμάται είναι επικίνδυνος» σημείωσε ο Ράντεφ προσθέτοντας πως είναι παράλογη μία τέτοια παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, που κάποτε υπηρέτησε ως σωματοφύλακας του ηγέτη του κομμουνιστικού καθεστώτος Τοντόρ Ζίβκοφ, οι φωτογραφίες που διέρρευσαν υπονομεύουν την κυβέρνησή του πριν από σημαντικές «γεωπολιτικές» αποφάσεις που θα λάβει τον Ιούλιο.

«Από εδώ και στο εξής θα κοιμάμαι με ένα όπλο» τόνισε ο Μπορίσοφ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024