Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΟΥ : Ασυνείδητοι όσοι πανηγύριζαν στη Νάπολη για την κατάκτηση του κυπέλου Ιταλίας

ΠΟΥ : Ασυνείδητοι όσοι πανηγύριζαν στη Νάπολη για την κατάκτηση του κυπέλου Ιταλίας

«Πρόκειται για ασυνείδητους, και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια κρίσιμη στιγμή. Ευτυχώς έγινε στη Νάπολη, όπου η μετάδοση του ιού είναι πιο περιορισμένη, λόγω και των αυστηρών μέτρων που έχουν εφαρμόσει ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης», δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας Ρανιέρι Γκουέρα

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, διαμέσου του αναπληρωτή διευθυντή του, Ρανιέρι Γκουέρα, καταδίκασε τους μαζικούς πανηγυρισμούς της περασμένης νύχτας στη Νάπολη, με τους οποίους οι κάτοικοι γιόρτασαν την κατάκτηση του κυπέλου Ιταλίας από την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης.

«Πρόκειται για ασυνείδητους, και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια κρίσιμη στιγμή. Ευτυχώς έγινε στη Νάπολη, όπου η μετάδοση του ιού είναι πιο περιορισμένη, λόγω και των αυστηρών μέτρων που έχουν εφαρμόσει ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης», δήλωσε ο Ρανιέρι Γκουέρα σε τηλεοπτική εκπομπή της Rai.

Μετά τη νίκη της ομάδας της Νάπολης επί της Γιουβέντους στο στάδιο Ολίμπικο της Ρώμης, με την κατάκτηση του κυπέλου Ιταλίας, χιλιάδες Ναπολιτάνοι ξεχύθηκαν στους δρόμους, περιμένοντας την επιστροφή των μελών της ομάδας τους.

Οι περισσότεροι φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Βόμερο, χωρίς προστατευτικές μάσκες και χωρίς να τηρήσουν τους στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας. Ο δήμαρχος της Νάπολης, Λουίτζι Ντε Ματζίστρις, σε μια προσπάθεια να περιορίσει τις αντιδράσεις, δήλωσε ότι χθες «κέρδισε η μετάδοση του αισθήματος ευτυχίας».

Ο γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, όμως, διερωτήθηκε «πού βρίσκονταν οι αρμόδιες τοπικές αρχές» και πρόσθεσε ότι «όταν ο ίδιος έβγαλε σέλφι με οπαδούς του, έσπευσαν όλοι να τον επιπλήξουν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024