Αυτήν την περίοδο στην Φενέρμπαχτσε το μοναδικό που… καίει του Τούρκους είναι το τι θα κάνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Θα μείνει; Θα φύγει;
Η απόφασή του θα είναι κομβική για το μέλλον της Φενέρ, η οποία είναι δεδομένο πως θα ρίξει το αγωνιστικό μπάτζετ της, καθότι η… τρύπα των οικονομικών της δεν της αφήνει άλλα περιθώρια.
Το απόγευμα της Πέμπτης ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει νέο ραντεβού με την διοίκηση των Τούρκων και σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο του beIN Sports, Ισμαήλ Σενιόλ, «Υπάρχει μια πιο θετική ατμόσφαιρα σε σύγκριση με εκείνη της πρώτης ημέρας. Γίνεται συζήτηση για τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού σε περίπτωση που συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, με τα υπάρχοντα συμβόλαια, αυτά που βρίσκονται δηλαδή σε ισχύ, να είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα. Ο Ομπράντοβιτς θα επιστρέψει αύριο Παρασκευή (18/6) στο Βελιγράδι».
Η υπόθεσή του έχει σίγουρα σχέση με τις υποθέσεις των βαριών συμβολαίων στην Φενέρμπαχτσε, όπως του Κώστα Σλούκα, ο οποίος πάντως είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.