Η μοναδική ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση που θα ολοκληρωθεί φέτος είναι το BCL, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό η η FIBA αποφάσισε να γίνει η τελική φάση τον Σεπτέμβριο.
Το φετινό Basketball Champions League θα ολοκληρωθεί ουσιαστικά στις αρχές Οκτωβρίου, με την διεξαγωγή Final 8 που θα συμμετέχει και η ΑΕΚ και το μοναδικό που δεν γνωρίζουμε είναι το που θα λάβει χώρα το τουρνουά και την πόλη που θα το φιλοξενήσει.
Σύμφωνα με την τούρκικη ιστοσελίδα «Trendbasket», μία από τις πόλεις που θεωρούνται φαβορί για την ανάληψη του Final 8, είναι η Άγκυρα και πιο συγκεκριμένα η έδρα της Τουρκ Τέλεκομ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται πως κινείται για την αντικατάσταση του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, έχοντας εντοπίσει ήδη τον στόχο του.