Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βανδάλισαν το θέατρο Νταμάρι - Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια

Βανδάλισαν το θέατρο Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια

Στα Άνω Βριλήσσια άγνωστοι έβγαλαν τα απωθημένα τους στο θέατρο.

Ντροπή και έντονο προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες στο Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Άνω Βριλήσσια μετά το καταστροφικό πέρασμα αγνώστων, οι οποίοι προκάλεσαν μεγάλες ζημιές, τόσο στα καμαρίνια των καλλιτεχνών όσο και στις κερκίδες του θεάτρου.

Οι καταστροφές εστιάζονται κυρίως στο βαγόνι, χώρος που χρησιμοποιείται από τους ηθοποιούς ως καμαρίνι, από το οποίο ξηλώθηκαν όλα τα παράθυρα και οι ηλεκτρολογικές και κλιματιστικές εγκαταστάσεις. Επίσης, εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν στις τουαλέτες και στα καθίσματα του θεάτρου.

Στο θέατρο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών κα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξένος Μανιατογιάννης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού κα Ιωάννα Κυρίτση. Ο δήμαρχος δήλωσε:  «Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ενέργεια παραβατικότητας»

Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Βριλησσίων, ενώ η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού κα Ιωάννα Κυρίτση υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων και για κλοπή, γιατί εκτός από τις ζημιές, σημειώθηκαν και κλοπές αντικειμένων που ήταν αποθηκευμένα στο βαγόνι.

Η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει άμεσα σε εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, αλλά και στη λήψη επιπρόσθετων μέτρων, ώστε το Θέατρο να είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό τέλη Αυγούστου όπου τοποθετείται χρονικά η έναρξη του 31ου Φεστιβάλ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024