Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζέλικο όπως στον Παναθηναϊκό

Ζέλικο όπως στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σέρβικης Novosti, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θέλει να συνεχίσει την συνεργασία του με την Φενέρμπαχτσε.

Από τα χείλη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κρέμονται οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε, όμως σύμφωνα με σέρβικα Μέσα ο Ζοτς αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα της Τουρκίας.

Είναι ο άνθρωπος που άλλαξε το ρου της ιστορίας της ομάδας απο την Τουρκία. Λατρεύεται σαν θεός στη γειτονική χώρα, καθώς έφερε από την… αφάνεια την Φενέρμπαχτσε και την τοποθέτησε ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρωλίγκας.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όμως από ότι φαίνεται δεν είναι πρόθυμος να παραμείνει κάτοικος Κωνσταντινούπολης για πολύ καιρό. Αυτήν την στιγμή είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί για τον επόμενο πάγκο της τεράστιας καριέρας του, με την Φενέρ να έχει οικονομικά προβλήματα και να θέλει να ρίξει το μπάτζετ της κατά 40% την επόμενη σεζόν.

Είναι λόγος όμως αυτό για να φύγει ο Ζέλικο από την Τουρκία;

Η σέρβικη Novosti προχωράει το ρεπορτάζ λίγο παρακάτω, τονίζοντας ότι ο Ζοτς θέλει να αποχωρήσει όμως οι λίγοι δεν είναι είναι ακριβώς οικονομικοί.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Ομπράντοβιτς έχει εκφράσει την επιθυμία του  να ξεκουραστεί και να μείνει μακριά από τους πάγκους για μία χρονιά. Εννοείται πως για να πάρει μία τέτοια απόφαση, παρότι δεν το παραδέχεται, και τα θέματα της Φενέρμπαχτσε έχουν παίξει σημαντικό ρόλο.

Αξίζει να  σημειωθεί ότι σε αυτήν την απόφαση είχε προχωρήσει και όταν ήταν προπονητής στον Παναθηναϊκό. Μετά τον χαμένο τίτλο από τον Ολυμπιακό την σεζόν 2011-12, ο Ομπράντοβιτς αποχώρησε απο το Τριφύλλι, αφήνοντας του Πράσινους μετά από 13 χρόνια, 11 πρωταθλήματα και 5 κούπες Ευρωλίγκας!

Και τότε λοιπόν αποφάσισε μετά από αυτήν την τριβή στον πάγκο του Παναθηναϊκού να αποχωρήσει για να πάρει κάποιες… ανάσες, μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σημαίνει κάτι για την υπόθεση Σλούκα η αποχώρησή του από τον πάγκο της Φενέρ; Ίσως και τίποτα απολύτως, αφού ο Έλληνας γκαρντ είναι πιο κοντά από ποτέ για να επιστρέψει στον Πειραιά. Από την άλλη μία τέτοια κίνηση μπορεί να είναι και η απόλυτη… αιτία για να αφήσει ο Σλούκας την Φενέρμπαχτσε και να γυρίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024