Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιτριόλι: Έρευνα και για τυχόν άλλες επιθέσεις - Νέο σημείωμα της 35χρονης για «γυναίκα-φίδι»

Βιτριόλι: Έρευνα και για τυχόν άλλες επιθέσεις – Νέο σημείωμα της 35χρονης για «γυναίκα-φίδι»

Το νέο σημείωμα για «γυναίκα-φίδι» και για «καυγά με μια μελαχρινή». Γιατί κρατησε την τηλεκάρτα και την περούκα και γιατί προτίμησε να ρίξει το βιτριόλι σε πολύβουο σημείο της Καλλιθέας κι όχι στο σπίτι της Ιωάννας στο Μοσχάτο. Η νέα εισαγγελική παραγγελία

«Δουλειά να προσέξω, φίδι και θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30. Είναι πιστός θα μου πει. Κάτι ευχαριστο. Εχει φίδι στην δουλειά του. Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει».

Το ενδεχόμενο η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα να σχεδίαζε κι άλλες εγκληματικές επιθέσεις με τον ίδιο τρόπο εναντίον κι άλλων γυναικών που θεωρούσε «εχθρούς» σε σχεση με τον 40χρονο από το Αίγιο, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ με βάση ορισμένα στοιχεία από το κινητό της, την προεργασία που είχε πραγματοποιήσει και το προαναφερόμενο σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι της και αποκαλύπτει «Το Βήμα».

«Θα τσακωθω με μια μελαχρινή»

Μάλιστα στο ίδιο σημείωμα που παρουσιάζει «tovima.gr», σημειώνει: «Θα τσακωθω με μία γυναίκα μελαχρινή». Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι ίσως γι’ αυτόν τον λόγο η 35χρονη κράτησε την περούκα, την τηλεκάρτα κλπ, τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι της, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει σε νέα επίθεση με τον ίδιο τρόπο και την ίδια μεταμφίεση.

Νέα εισαγγελική παραγγελία

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών δόθηκε νέα παραγγελία στην ΕΛ.ΑΣ να ερευνήσει περαιτέρω την δραστηριότητα της 35χρονης (σσ. στη σχετική εξιχνίαση προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών).

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν ότι η 35χρονη είχε προχωρήσει σε μεθοδικές κινήσεις για σειρά επιθέσεων εναντίον και άλλων γυναικών που θεωρούσε-σύμφωνα με τις δικές της αναγωγές -ως «αντίζηλους». Κι ετσι εκτιμούν ότι σε αρχεία που έχει διαγράψει από το κινητό της και ανακτώνται θα βρεθούν κι άλλα σχετικά δείγματα. Με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ίσως στρεφόταν σε γυναίκες από το επαγγελματικό ή φιλικό περιβάλλον του 40χρονου από τις οποίες θεωρούσε ότι είχε μεγαλύτερες «αφορμές» από εκείνη της άτυχης 34χρονης λογίστριας.

Επιπλέον οι αστυνομικοί θα εξετάσουν αν στίγμα του κινητού της 35χρονης εμφανίστηκε και σε σημεία που διέμεναν κι άλλα άτομα από το περιβάλλον του 40χρονου. Ακόμη θα ερευνηθεί το ενδεχόμενο η 35χρονη να είχε συνεργό από άτομο του προσωπικού περιβάλλοντος της και το οποίο προσπαθεί να «καλύψει» με την σιωπή της.

Την ίδια ώρα βασικό ερώτημα των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ είναι γιατί η 35χρονη παρότι είχε παρακολουθήσει και την κατοικία της 34χρονης Ιωάννας στο Μοσχάτο προ πέντε μηνών, προτίμησε να προχωρήσει σε επίθεση σε πολύβουο σημείο της Καλλιθέας όπου θα υπήρχαν κάμερες οι οποίες θα κατέγραφαν τις κινήσεις της. Σύμφωνα με μια εκτίμηση ίσως αυτό έγινε γιατί γείτονες εντόπισαν τις κινήσεις της ή γιατί η κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας που έμενε η λογίστρια στο Μοσχάτο κλείδωνε και δεν θα μπορούσε να στήσει «καρτέρι» στα σκαλιά του υπογείου ή σε άλλο εσωτερικό σημείο όπως έπραξε στις 20 Μαΐου στα «ανοικτά» γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα.

Ακόμη ερευνάται αν αυτό σχετίζεται με την προσπάθεια της να επιστρέψει γρήγορα στο γραφείο της στο κέντρο της Αθήνας-όπως έπραξε και στις 19 Μαΐου 2020 όταν τελικώς δεν πρόλαβε για λίγη ωρα την 34χρονη στην Καλλιθέα- προκειμένου να δημιουργήσει άλλοθι.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024