Αστυνομικοί εντόπισαν τη Δευτέρα ανήλικο 15 χρόνων να οδηγεί βαρύ φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας. Συνοδηγός, μάλιστα, στο όχημα ήταν ο ιδιοκτήτης του.

Τίποτα νόμιμο…

Λίγο μετά τις 09.30, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο το φορτηγό που οδηγούσε ο 15χρονος στο σημείο του αυτοκινητοδρόμου παρά την έξοδο προς Νήσου και Κοτσιάτη.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι συνοδηγός ήταν ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του φορτηγού, ο οποίος επέτρεψε στον νεαρό να οδηγήσει το όχημα.

Το φορτηγό ρυμουλκούσε καρότσα, για την οποία δεν υπήρχε πιστοποιητικό καταλληλότητας, αφού αυτό έληξε το 2013.
Διαπιστώθηκε επίσης ότι το φορτηγό οδηγείτο χωρίς κάρτα ταχογράφου στη συσκευή και χωρίς άδεια κυκλοφορίας, η οποία έληξε στις 31 Δεκεμβρίου, 2019.

Στον αστυνομικό σταθμό

Ο ανήλικος οδηγούσε το όχημα χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης.

Ο 15χρονος και ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του φορτηγού οδηγήθηκαν με το φορτηγό όχημα στον τοπικό αστυνομικό σταθμό, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς για τις τροχαίες παραβάσεις που διέπραξαν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο