Ανθρωποκυνηγητό από τις αστυνομικές αρχές μετά την απόδραση κρατουμένου από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος κρατούμενος απέδρασε το πρωί της Τρίτης από το ψυχιατρικό κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού.
Η απουσία του όμως έγινε αντιληπτή, σήμερα το απόγευμα, κατά την προγραμματισμένη καταμέτρηση που πραγματοποιείται στους φυλακισμένους.
Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο 37χρονος που είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία το 2017, εκτελούσε χρέη μάγειρα.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του ενώ έχει διαταχθεί και έρευνα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες απέδρασε ο κρατούμενος.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.