Αρκετές είναι οι γυναίκες που θα ήθελαν να έχουν πιο «γεμάτα» και σαρκώδη χείλη. Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, υπάρχει τρόπος να τα αποκτήσεις με απόλυτα φυσικές μεθόδους, χωρίς κανένα νυστέρι.

Lip gloss

Οι αποχρώσεις του ροζ ή ροδακινί θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις πιο σαρκώδη χείλη. Μην το παρακάνεις, όμως, με την ποσότητα.

 

Nude βάση

Ένα μολύβι σε nude απόχρωση είναι αυτό που χρειάζεσαι για να κάνεις περίγραμμα χειλιών και να ξεφύγεις ελάχιστα από το φυσικό σου σχήμα. Πρόσεξε, όμως, μην το παρακάνεις.

 

Παγάκι

Τρίψε για 1-2 λεπτά τα χείλη σου με ένα παγάκι. Έτσι, θα συμπιεστούν προσωρινά τα αιμοφόρα αγγεία και τα χείλη σου θα δείχνουν αρκετά πιο ζουμερά και κόκκινα.

 

Οδοντόβουρτσα με… μέλι

Άπλωσε μέλι στα χείλη και τρίψε την περιοχή με μια οδοντόβουρτσα. Το peeling με την οδοντόβουρτσα θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, ενώ το μέλι θα ενυδατώνει παράλληλα.

 

Scrub χειλιών με κανέλα

Ανάμειξε ελαιόλαδο, ζάχαρη και σκόνη κανέλας και κάνε απολέπιση στα χείλη σου. Το peeling αυτό θα αντιμετωπίσει τα σκασμένα και αφυδατωμένα χείλη, αλλά είναι και ένα φυσικό διογκωτικό χειλιών. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή, αν χρησιμοποιήσεις κανέλα, διότι δημιουργεί φωτοευαισθησία.

 

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας