Το «παρών» στην άφιξη της πρώτης πτήσης εξωτερικού από το Μόναχο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, μετά την άρση των μέτρων και την έναρξη του τουρισμού, έδωσε σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Μάλιστα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ξενάγησε σήμερα, λίγο πριν φτάσει η πτήση από Μόναχο, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, στον διαμορφωμένο χώρο όπου οι επιβάτες δίνουν δείγμα για τον μοριακό έλεγχο.

Μάλιστα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας με ανάρτησή του στο Facebook υπογράμμισε πως «η Βόρεια Ελλάδα, η Μακεδονία μας, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Κυβέρνησης στην προσπάθειά μας για το άνοιγμα του τουρισμού και αυτό θα γίνει με όρους απόλυτης ασφάλειας και αδιαπραγμάτευτου σεβασμού στην δημόσια υγεία».

Στη συνέχεια, εξέφρασε τη χαρά του για τη σημερινή ημέρα και διαβεβαίωσε «όλους τους φίλους που θέλουν να έρθουν στην πατρίδα μας, ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής, όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας τηρούνται και θα συνεχίσουν να τηρούνται με απαρέγκλιτη υπευθυνότητα και ότι θα μπορέσουν να απολαύσουν τις ομορφιές της και φέτος το καλοκαίρι».

Γράψτε το σχόλιό σας