Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαρδαλιάς : Η Ελλάδα είναι ασφαλής, τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας

Χαρδαλιάς : Η Ελλάδα είναι ασφαλής, τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας

Το «παρών» στην άφιξη της πρώτης πτήσης εξωτερικού από το Μόναχο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, μετά την άρση των μέτρων και την έναρξη του τουρισμού, έδωσε σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς

Το «παρών» στην άφιξη της πρώτης πτήσης εξωτερικού από το Μόναχο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, μετά την άρση των μέτρων και την έναρξη του τουρισμού, έδωσε σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Μάλιστα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ξενάγησε σήμερα, λίγο πριν φτάσει η πτήση από Μόναχο, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, στον διαμορφωμένο χώρο όπου οι επιβάτες δίνουν δείγμα για τον μοριακό έλεγχο.

Μάλιστα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας με ανάρτησή του στο Facebook υπογράμμισε πως «η Βόρεια Ελλάδα, η Μακεδονία μας, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Κυβέρνησης στην προσπάθειά μας για το άνοιγμα του τουρισμού και αυτό θα γίνει με όρους απόλυτης ασφάλειας και αδιαπραγμάτευτου σεβασμού στην δημόσια υγεία».

Στη συνέχεια, εξέφρασε τη χαρά του για τη σημερινή ημέρα και διαβεβαίωσε «όλους τους φίλους που θέλουν να έρθουν στην πατρίδα μας, ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής, όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας τηρούνται και θα συνεχίσουν να τηρούνται με απαρέγκλιτη υπευθυνότητα και ότι θα μπορέσουν να απολαύσουν τις ομορφιές της και φέτος το καλοκαίρι».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024