Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Virtual αγώνας δρόμου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Virtual αγώνας δρόμου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Από σήμερα και για επτά ημέρες, δρομείς από όλη την Ελλάδα φοράνε τα αθλητικά τους και τρέχουν πρώτη φορά εξ’ αποστάσεως, αλλά πάντα από κοινού και πάντα για καλό σκοπό!

Από σήμερα και για επτά ημέρες, δρομείς από όλη την Ελλάδα φοράνε τα αθλητικά τους και τρέχουν πρώτη φορά εξ’ αποστάσεως, αλλά πάντα από κοινού και πάντα για καλό σκοπό! Τρέξτε κι εσείς τη δική σας διαδρομή 5 χιλιομέτρων, μόνοι, με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας από σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουνίου, έως και την Κυριακή, 21 Ιουνίου, και στηρίξτε 81 νοσοκομεία της χώρας.

Αυτό το καλοκαίρι, στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival RetroFuture, o αγώνας SNF Run επιστρέφει σε μια διαφορετική virtual εκδοχή, διατηρώντας, όπως κάθε χρόνο, τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να συμμετάσχουν με τέσσερα απλά βήματα꞉

  1. Κατεβάζουν την εφαρμογή Sporthive Live(MYLAPS Sporthive Live Events) στο κινητό τους και κάνεουν δωρεάν την εγγραφή τους. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής, στηρίζουν, εφόσον το επιθυμούν, το νοσοκομείο της περιοχής τους, επιλέγοντάς το από τη σχετική λίστα.
  2. Τρέχουν ή περπατάνε τη διαδρομή τους από Δευτέρα 15 έως και Κυριακή 21 Ιουνίου, και καταγράφουν την επίδοσή τους στο fitness app της προτίμησής τους (π.χ. Runkeeper, Nike Run Club, Garmin, κτλ.) ή στο smartwatch.
  3. Αφού τρέξουν, βγάζουν μια φωτογραφία την επίδοσή τους από την οθόνη του κινητού σας ή του smartwatch και την ανεβάζουν στην εφαρμογή Sporthive Live μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους.
  4. Όσο για τα σέλφι, μπορούν να τα μοιράζονται με το hashtag #SNFRun.

Το προαιρετικό προτεινόμενο ποσό δωρεάς από τον κάθε δρομέα είναι €5 και θα διατεθεί σε ένα από τα 81 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα της επιλογής τους. Με την επιπλέον συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα τριπλασιαστεί και θα δοθεί στα νοσοκομεία, μεγαλώνοντας το δώρο που όλοι οι δρομείς έχετε προσφέρει.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου. Την Ολυμπιακή Ημέρα, Τρίτη 23 Ιουνίου, στις 21:30, θα ακολουθήσει το Virtual SNF Run online event, μια διαδικτυακή γιορτή για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την προβολή των καλύτερων στιγμιότυπων της διοργάνωσης μέσα από δικές σας φωτογραφίες και βίντεο. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Διευθύνουσα Σύμβουλος του iMEdD, Εκτελεστική Διευθύντρια των ΔΙΑΛΟΓΩΝ του ΙΣΝ και Δημοσιογράφος, Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024