Αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.
Ο «Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας» που άλλαξε την Πανεπιστημίου φαίνεται να προκαλεί μπλοκάρισμα στο κέντρο, με τους οδηγούς να πρέπει να δείξουν μεγάλη υπομονή.
Οι λωρίδες κυκλοφορίας περιορίστηκαν, όπως και ο διαθέσιμος χώρος για τα αυτοκίνητα.
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτή τη στιγμή στη Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, την Πανεπιστημίου και στη Βασιλίσσης Αμαλίας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).