Προαγωγή στον Άρειο Πάγο για την πρόεδρο και την ανακρίτρια της δίκης της ΧΑ
Δύο δικαστικοί λειτουργοί, οι οποίες σε κομβικά σημεία ασχολήθηκαν με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, προήχθησαν με απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου στη θέση αρεοπαγίτη.
Δύο δικαστικοί λειτουργοί, οι οποίες σε κομβικά σημεία ασχολήθηκαν με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, προήχθησαν με απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου στη θέση αρεοπαγίτη.
Πρόκειται για την Μαρία Λεπενιώτη πρόεδρο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών που διεξάγεται η δίκη της «Χρυσής Αυγής», όπως και την πρόεδρο Εφετών Ιωάννα Κλάπα-Χρυστοδουλέα, η οποία από κοινού με τη συνάδελφό της, επίσης πρόεδρο εφετών Μαρία Δημητροπούλου , είχαν διενεργήσει τις ανακρίσεις για την ίδια υπόθεση.
Ειδικότερα, με αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης (Άρειος Πάγος), προήχθησαν σε αρεοπαγίτες 22 πρόεδροι Εφετών. Συγκεκριμένα, σε αρεοπαγίτες προήχθησαν οι:
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»