Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεία Μαρκέλλας : Στην αρχή κοίταζε παγωμένα τη μητέρα της, μετά έπεσε στην αγκαλιά της

Θεία Μαρκέλλας : Στην αρχή κοίταζε παγωμένα τη μητέρα της, μετά έπεσε στην αγκαλιά της

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας, που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης και βρέθηκε ξανά το πρωί του Σαββάτου

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας, που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης και βρέθηκε ξανά το πρωί του Σαββάτου.

Παρά το γεγονός ότι η 10χρονη βρέθηκε και μοιάζει να είναι σώα, τουλάχιστον σωματικά, οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι του τι συνέβη στο κορίτσι τις ώρες που ήταν εξαφανισμένο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με τους αστυνομικούς να παίρνουν καταθέσεις από το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον της και να ψάχνουν για βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα όσα έχουν γίνει γνωστά, υπάρχει -μέχρι στιγμής- εικόνα που δείχνει την 10χρονη να περπατά με την τσάντα στο δρόμο, η έρευνα προχωρά και ίσως μέσα στις επόμενες ημέρες να γνωρίζουν οι αστυνομικοί το σημείο όπου βρισκόταν η μικρή για σχεδόν 48 ώρες.

Η Μαρκέλλα που βρίσκεται από χθες στο νοσοκομείο, συναντήθηκε με τη μητέρα της για πρώτη φορά μετά την περιπέτειά της. Η μητέρα του κοριτσιού βρέθηκε στο νοσοκομείο τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, την είδε για περίπου 10 λεπτά, ενώ δεν της επετράπη να κάνει ερωτήσεις στο κορίτσι.

Κανένα άλλο μέλος της οικογενείας δεν έχει συναντηθεί ακόμη με την Μαρκέλλα.

Διαβάστε επίσης: Τρία περιστατικά εξαφάνισης ή αρπαγής κοριτσιών σε λίγα 24ωρα – Φόβοι και αναπάντητα ερωτήματα

Τι είπε η θεία της

«Η αδερφή μου, μου είπε ότι είδε το παιδί, ότι ήταν σοκαρισμένο. Στην αρχή την κοίταζε παγωμένα, μετά έπεσε στην αγκαλιά της» είπε η θεία της 10χρονης στον ΣΚΑΪ εξηγώντας ότι δεν επιτρεπόταν στην αδελφή της να τις κάνει ερωτήσεις για να μην ταραχτεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια κακοποίησης στο παιδί. Αναμένεται ωστόσο να εξεταστεί και από ιατροδικαστή. Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι άνθρωποι που χθες βρήκαν το κορίτσι, έδειχνε σημάδια στα χέρια του λέγοντας ότι της είχαν περάσει χειροπέδες.

«Δεν μπορέσαμε να το αγκαλιάσουμε αλλά είμαστε τρισευτυχισμένοι που το έχουμε τουλάχιστον σε ένα ασφαλές περιβάλλον και δεν έχει υποστεί κάποια κακοποίηση» δήλωσε η θεία της Μαρκέλλας.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας: Πού επικεντρώνονται οι έρευνες – Τα αναπάντητα ερωτήματα

«Δεν με αφήνουν να της μιλήσω» λέει ο πατέρας της

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι παιδοψυχολόγοι είναι αυτοί που θα κρίνουν πότε θα είναι έτοιμη η μικρή να δει ξανά τους συγγενείς της.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι παιδοψυχολόγοι δεν επέτρεψαν στον πατέρα της να της μιλήσει τηλεφωνικά, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επέμενε. «Προσπαθώ να μιλήσω με την Μαρκέλλα αλλά δεν μου τη δίνουν στο τηλέφωνο. Θέλω να ακούσω το παιδί μου για να ηρεμήσω και να καταλάβω πως όλα είναι καλά» δήλωνε χθες.

Προχωρούν οι έρευνες των αρχών

Εν τω μεταξύ, την υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης, η οποία χθες εντοπίστηκε στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικές αρχές.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν ένα προς ένα όλα τα στοιχεία για την εξαφάνιση του παιδιού. Η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί εξονυχιστικούς ελέγχους για την παραμικρή πληροφορία που θα μπορούσε να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης.

Για την συγκεκριμένα υπόθεση και το Χαμόγελο του Παιδιού έχει δώσει στοιχεία στην αστυνομία. Ο κ. Γιαννόπουλος, είπε πως υπήρχαν πληροφορίες, που οδηγούσαν σε άτομα του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος της μικρής.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο αδελφός της 10χρονης σε δηλώσεις του χθες είπε χαρακτηριστικά ότι όλοι μπορεί να είναι ένοχοι τη δεδομένη χρονική στιγμή, ακόμα και ο ίδιος.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024