H Αρμάνι Μιλάνο είναι η μοναδική ομάδα της Ευρωλίγκας που έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, μετά την πανδημία του κοροναϊού.
Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα μετά την απόκτηση του Κάιλ Χάινς και του Μάλκολμ Ντιλέινι και την επέκταση του συμβολαίου του Κάλεμο Ταρζέφσκι, ανακοίνωσε και την παραμόνη του Τζεφ Μπρουκς.
Ο Αμερικανός φόργουορντ, που έχει στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο, δήλωσε ενθουσιασμός που θα παραμείνει στην ομάδα του Μεσίνα και ανυπομονεί να επιστρέψει στο παρκέ, ενώ την φετινή σεζόν είχε 6.5 πόντους και 5.6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα και 4.3 πόντους και 4.6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Πολ Πογκμπά σε πρόσφατη συνέντευξη του συμβούλεψε τον Κόμπι Μέινου να σκεφτεί καλά τις επιλογές του, προτού υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.