Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σχολή Καλών Τεχνών έκανε το θαύμα της - Στόλισε γειτονιές της Αθήνας

Η Σχολή Καλών Τεχνών έκανε το θαύμα της – Στόλισε γειτονιές της Αθήνας

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και ομάδα φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με τη βοήθεια και συνδρομή και απλών δημοτών του Δήμου Αγίας Βαρβάρας δημιούργησαν πραγματικά έργα τέχνης με την τεχνική «γκράφιτι».

Μία ακόμη απίστευτη πρωτοβουλία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας Αττικής έδωσε… χρώμα και ζωή στους κάδους αποκομιδής απορριμάτων που θα “στολίζουν” από τις επόμενες μέρες τις γειτονιές της πόλης. Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και ομάδα φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με τη βοήθεια και συνδρομή και απλών δημοτών του Δήμου Αγίας Βαρβάρας δημιούργησαν πραγματικά έργα τέχνης με την τεχνική «γκράφιτι».

Η ενδιαφέρουσα αυτή πρωτοβουλία επέτρεψε στους καλλιτέχνες να μετατρέψουν σε καμβά την γκρίζα, μεταλλική επιφάνεια των καινούριων κάδων αποκομιδής απορριμμάτων που παρέλαβε ο Δήμος Αγίς Βαρβάρας, οι οποίοι πήραν ζωή από τα τα χέρια φοιτητών αλλά και δημοτών που πήραν μέρος σε αυτή τη γιορτή και συνέβαλλαν στην μεταμόρφωση των κάδων απορριμάτων σε αντικείμενα εικαστικής παρέμβασης στην πόλη.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Νίκος Βουρλιώτης, σε ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: “Οι νέοι κάδοι στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας «ζωντανεύουν» με τις ιδέες των μαθητών του Εικαστικού Κέντρου Τεχνών, φοιτητές του ΠΑΔΑ κι απλούς μαθητές ή φίλους της τέχνης, μεταλλάσσοντας σε μικρά έργα τέχνης αντικείμενα της καθημερινής μας ζωής.  Δίνουμε νότες γεμάτες χρώμα, χαμόγελο και χαρά στον «γκρίζο» καμβά των κάδων, γιατί πιστεύουμε ότι η κάθε μέρα μας είναι ξεχωριστή και θέλουμε να την ζούμε έντονα”.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024