Oι δρόμοι τους χωρίζουν. Ο Νικ Καλάθης, μετά από το δεύτερό του πέρασμα από τον Παναθηναϊκό, αναμένεται την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται μακριά από το ΟΑΚΑ και λογικά στην Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.
Ο ομογενής γκαρντ λοιπόν για αυτό πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης (11/6) αποχαιρετιστήριο τραπέζι στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια.
Ο Καλάθης δείπνησε με το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού σε μαγαζί των Μελισσίων σε εξαιρετικό κλίμα και συζήτησε για όσα έχουν να κάνουμε σχετικά με το Τριφύλλι.
Αυτό ήταν ουσιαστικά και το ρίξιμο της αυλαίας για την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, καθώς αναμένεται η ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας του με την ομάδα τους Πράσινους.
Αξίζει να σημειωθεί πως μία μέρα νωρίτερα δείπνησε και με τον Κώστα Σλούκα και τους Πάνο Καπάζογλου, που είναι ο μάνατζέρ τους αλλά και τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό.
Η αδιάφορη βαθμολογικά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο μηδέν στην έδρα της Σάντερλαντ, την ώρα που Μπράιτον και Μπόρνμουθ έκαναν σημαντικό βήμα για την έξοδό τους στην Ευρώπη.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ για την 36η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
LIVE: Ατρόμητος – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – Παναιτωλικός για την 7η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Το ντέρμπι ουραγών στη Λάρισα δεν ανέδειξε νικητή, όμως ο Αστέρας με την ισοπαλία κατάφερε να βυθίσει περισσότερο την ΑΕΛ. Παράλληλα, οι Πελοποννήσιοι ανέβηκαν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.